Categorie Recyclen

Afvoer van nat afval
Recyclen

Afvoer van nat afval

Bij afvalbeheer wordt een groot belang vertegenwoordigd door de vochtige, dat zijn al die fermenteerbare organische stoffen die worden weggegooid door menselijke activiteiten, huishoudelijk en anderszins. , aangezien het ook de huid van kleding, koffiedik en bladeren en takken uit uw tuin kan bevatten.

Lees Verder

Recyclen

Voedsel en afval volgens de kunst

& 34; Lustige honger & 34; door Fabio Sabatino Electronic Fruits Lamp is een lamp gemaakt van pijpen, plastic flessen, elektrische kabels en stukjes elektronische borden; het zou kunnen worden gedefinieerd als een creatie die 'licht werpt' op de nauwe en delicate correlatie tussen natuur en afval. Electronic Fruits Lamp, het werk van Giorgia Smith, een kunstenaar uit New York, is ook een van de winnaars van de internationale schilder- en ontwerpwedstrijd 'Waste op zoek naar een auteur', georganiseerd door de vereniging Salerno in Arte.
Lees Verder
Recyclen

Fiets van gerecycled aluminium

Het bedrijf ReCycle promoot een campagne om zijn eerste racefiets van 100 gerecycled aluminium te lanceren. Gerecycled aluminium is niet het enige juweeltje van de ReCycle-fiets, de fiets heeft interessante innovaties die de prestaties en de rijervaring verbeteren. , 100% gerecycled aluminium en een zitting die geen gel nodig heeft om comfortabel te zijn omdat hij is gemaakt van kurk, een van nature zacht materiaal.
Lees Verder
Recyclen

Kunst eten om geen afval te eten

'Kunst eten om geen afval te eten' was het thema van de 2012 (vierde) editie van de International Waste in Search of Author Award, georganiseerd door de vereniging Salerno in Arte. Een zeer geslaagd evenement, vertelden Olga Marciano en Giuseppe Gorga uit Salerno in Arte ons, zoals blijkt uit de meer dan 100 gepresenteerde werken.
Lees Verder
Recyclen

Het recyclen van blikjes

Wist je dat aluminium blikjes dankzij recycling een tweede leven kunnen leiden? Elke dag worden er duizenden aluminium blikjes geconsumeerd en het is goed om na te denken over recycling in de juiste aparte inzameling. De blikjes kunnen echter worden omgevormd tot meubels voor in huis, kunstvoorwerpen, enz.
Lees Verder
Recyclen

Zuiver afvalwater met olie

Kan olie de beste bondgenoot van water zijn? Water en olie, ja weet je ... ze kunnen niet met elkaar overweg. Neem gewoon een glas water en voeg een paar druppels olie toe om te zien dat dit twee niet-mengbare stoffen zijn; de olie zal na een tijdje op het wateroppervlak bezinken. Als het gaat om watervervuiling, zijn er veel onbetwiste hoofdrolspelers, maar een simpele chemische truc zou het afvalwater van de wereld kunnen opruimen dankzij een olie.
Lees Verder
Recyclen

Afvoer van nat afval

Bij afvalbeheer wordt een groot belang vertegenwoordigd door de vochtige, dat zijn al die fermenteerbare organische stoffen die worden weggegooid door menselijke activiteiten, huishoudelijk en anderszins. , aangezien het ook de huid van kleding, koffiedik en bladeren en takken uit uw tuin kan bevatten.
Lees Verder
Recyclen

Verzamel en verkoop aluminium

Weet u hoeveel aluminium blikjes er in Italië worden weggegooid? Zoveel dat als ze op elkaar werden geplaatst, ze de halve afstand tussen de aarde en de maan zouden overbruggen. Elke dag hebben we contact met aluminium: aluminium velgen in de auto, aluminiumfolie, de mokapot in de keuken en natuurlijk de talrijke aluminium verpakkingen zoals blikjes, tubes en trays petfood.
Lees Verder
Recyclen

Hergebruik de citrusschil

Citrusschillen worden bijna altijd in de prullenbak gegooid. Degenen die veel sinaasappels, citroenen, grapefruits en andere citrusvruchten consumeren, kunnen geld besparen en profiteren van de eigenschappen van citroenschillen. Hoe? Hier zijn enkele tips Citrusschillen. Citroen De citroenschillen kunnen worden gebruikt om een ​​ontspannend bad te nemen: dompel de schil gewoon in het water van het bad.
Lees Verder
Recyclen

Hi-tech kerst? Geschenken en AEEA

Elke kerst zijn technologische geschenken het populairst en zelfs 2012 is, als de crisis het toelaat, geen uitzondering. Een mobiele telefoon, een computer, een tv of een huishoudelijk apparaat - klein of groot - zal binnen een paar dagen het kerstcadeau zijn voor veel Italianen, maar nog steeds zijn te veel mensen zich er niet van bewust dat deze afgedankte producten, gedefinieerd als AEEA (afval van elektrische en elektronische apparatuur), ze mogen niet in de ongesorteerde bak worden gegooid, maar apart worden ingezameld.
Lees Verder
Recyclen

ARTI Biodigester

Biogas kan onafhankelijk thuis worden geproduceerd, zonder dat er al te geavanceerde en omvangrijke apparatuur nodig is. Het apparaat voor de productie van biogas bestaat uit een compacte vergister die biogas kan winnen uit zowel plantaardig als zetmeelhoudend voedselafval In India zijn er meer dan 2.
Lees Verder
Recyclen

Nieuw leven voor Prius-batterijen

Als het om elektrische mobiliteit gaat, zijn er veel bezwaren onder milieuactivisten. Terwijl minder deugdzame automobilisten zich alleen afvragen wat het equivalent van pk's en actieradius is, vragen milieuactivisten zich af of 'elektrische auto's echt duurzaam zijn'. Elektrische auto's kunnen koolstofneutraal worden als ze op schone energie rijden, en dat zijn ze ook minder vervuilend dan conventionele auto's.
Lees Verder
Recyclen

Afval, de energieschat van transport

De waarheid is er maar één: wij mensen zijn een echte ramp voor de natuur. Al onze gebaren, zelfs de eenvoudigste, hebben een sterke weerslag op het milieu. We gaan er met de auto op uit en reizen kilometers met onze kleine auto's of erger nog, met onze terreinwagens, elke avond halen we onze vuilniszak tevoorschijn….
Lees Verder
Recyclen

EcoATM, de recycling-geldautomaat

Elektronisch afval is een reëel probleem voor de planeet en het consumentisme helpt helemaal niet: er wordt meer afval geproduceerd dan de goederen die worden geconsumeerd. Bijblijven met de technologie dwingt consumenten om voortdurend van smartphone, computer en sinds enige tijd ook tablets en eReaders te veranderen De ideale oplossing bestaat uit een "update" van de apparaten en niet in een totale vervanging.
Lees Verder
Recyclen

Wat gebeurt er met kleine apparaten?

Slechts 18 van de kleine apparaten en consumentenelektronica volgen, zodra we besluiten ze weg te gooien, de juiste inzamelings- en verwijderingsroute. Dit betekent dat de overige 82 AEEA (Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur) van groep 4 (pc's, gsm's, hifi…) op stortplaatsen terechtkomt tussen het ongesorteerde afval.
Lees Verder
Recyclen

Slimme bakken in Ferrara

Met de slimme bakken gaat Ferrara de weg in van slimme steden. Vraag: kan een afvalbak slim zijn? Waarschijnlijk niet, en dat is niet eens wenselijk, maar technologie kan deze containers helpen om beter in de stedelijke context te passen, ten voordele van het decor. Ferrara in samenwerking met het multi-utility bedrijf Hera dat voorziet in de installatie (in maart) van 14 eco-technologische eilanden uitgerust met intelligente bakken.
Lees Verder
Recyclen

Honda recycleert zeldzame aardmetalen

Elektrische voertuigen blijven zich verspreiden, het milieu vraagt ​​om een ​​elektrische verandering en met de toename van de verkoop neemt de productie van elektrische auto's, fietsen en scooters toe. De transportsector concentreert zich op de productie van steeds geavanceerdere technologieën, nog lichtere en hoogtechnologische voertuigen die met meer toegankelijke prijzen op de markt worden gebracht.
Lees Verder
Recyclen

Een kroonluchter van reageerbuizen

De Poolse ontwerper Pani Jurek weet recycling en creativiteit te combineren. Met zijn intellect en een reeks niet meer gebruikte reageerbuizen heeft Pani Jurek een kroonluchter gemaakt die met alles gevuld kan worden. De ontwerper liet zich daardoor inspireren door landgenote Marie Curie, Nobelprijs voor natuurkunde en scheikunde. muze die besloot om een ​​reeks laboratoriumtestbuizen te gebruiken om een ​​prachtige kroonluchter te bouwen.
Lees Verder
Recyclen

Verspil geen water

A & 39; smart & 39; sanitair voor een groene badkamer Slechts 3 van het huishoudelijk water wordt gebruikt om te koken of te drinken, terwijl 40 wordt gebruikt voor het aftappen van het toilet en de afwas. Het afval is enorm, maar we beseffen het niet. Het punt is dat, hoewel de noodzaak om het elektriciteitsverbruik te verminderen voor iedereen duidelijk is, aangezien de kosten duidelijk zijn, het als het gaat om waterverbruik moeilijker te begrijpen is.
Lees Verder
Recyclen

Recycling, de meest deugdzame landen van Europa

Italië verspilt, net als de meeste Europese landen, nog steeds enorme hoeveelheden kostbare hulpbronnen door ze op stortplaatsen te deponeren. Volgens het laatste rapport dat is gepubliceerd door het Europees Milieuagentschap (EEA), zijn Oostenrijk, Duitsland en België de meeste recyclers in Europa met het hoogste aandeel recycling van stedelijk afval.
Lees Verder
Recyclen

De t.riciclo-keten overschrijdt de landsgrenzen

T.riciclo bereidt zich voor om de nationale grenzen te overschrijden. De made in Italy-keten van tweedehands kledingfranchisewinkels voor kinderen van 0 tot 14 jaar heeft voor zichzelf een ontwikkelingsplan opgesteld dat voorziet in de presentatie van het merk op internationaal niveau aan het Europese en wereldwijde publiek tegen het einde van het jaar.
Lees Verder
  • 1
  • 2
  • 3
  • »