Categorie Auto

Bluecar, de elektrische auto van 12 duizend euro
Auto

Bluecar, de elektrische auto van 12 duizend euro

Als het om elektrische mobiliteit gaat, maken kleine Europese autofabrikanten het verschil! We hebben het niet alleen over concepten en projecten, maar ook over de markt en concrete acties. We zagen het in Duitsland met de Colibri, de elektrische auto die rond de 10 duizend euro kost. Tegenwoordig zien we hem in Frankrijk met een al even toegankelijke elektrische auto, de Bluecar en hij is te koop voor 12 duizend euro, inclusief gps-systeem!

Lees Verder

Auto

Meer deugdzame Italianen? Nee, het is alleen de crisis

In het artikel getiteld "Italianen fietsen liever" keken we naar de hausse in de fietsenverkoop, maar in werkelijkheid zijn we niet ineens sportief en deugdzaam geworden, liefhebbers van fietsen of openbaar vervoer. Onze keuzes worden sterk beïnvloed door de economische crisis, dus de eerste uitgave die een flink deel van de Italianen wilde verminderen, was de privéauto.
Lees Verder
Auto

Hiriko elektrische auto

In dit artikel hebben we je al laten kennismaken met Hiriko, de opvouwbare elektrische auto. Vandaag laten we u een gedetailleerd gegevensblad zien en alle nodige updates De elektrische auto van Hiriko wordt wel de "eerste vierwielige elektrische scooter" genoemd. Het maakt gebruik van een elektromotor voor elk wiel en een achterwielophanging die in staat is "de auto in te korten" en parkeren in zeer krappe ruimtes mogelijk maakt.
Lees Verder
Auto

Hiriko, de opvouwbare elektrische auto

Technologie op het gebied van duurzame mobiliteit blijft ons verbazen. Ooit waren we op weg naar een vouwfiets, een auto met zonnepanelen of misschien een auto die zelf rijdt zoals die van Google. Als dit ons vandaag allemaal niet raakt, moeten we zeker de vouwwagen gaan zien!
Lees Verder
Auto

BMW i8

Afgelopen december werden de laatste wintertesten voor de i8, de BMW hybride coupé, afgerond. De auto zou bijna zijn debuut kunnen maken. De BMW i8 werd voor het eerst aan het publiek voorgesteld op de Frankfurt Motor Show in 2011. Destijds was het slechts het eerste prototype van een conceptauto van de Duitse autofabrikant, vandaag lijkt het erop dat het niet lang meer duurt voor de lancering. net uit 2013 als debuutjaar.
Lees Verder
Auto

Chevrolet Spark EV, laadt op in 20 minuten

De laadtijden van elektrische auto's lijken het grootste probleem in de categorie te zijn. In deze context maakt snelladen het verschil en worden elektrische voertuigen praktischer en comfortabeler. De Chevrolet Spark wordt door de Amerikaanse autofabrikant aangeboden met een meer dan aantrekkelijke optie, de optie verkort de laadtijden, waardoor je in slechts 20 minuten kunt tanken.
Lees Verder
Auto

De impact van elektrische auto's op het net

Als elektrische voertuigen de weg op gaan, is de uitdaging om rond te komen met het elektriciteitsnet. Op voorwaarde dat Italië in staat zal zijn om de juiste infrastructuur op te zetten om het opladen van deze voertuigen te garanderen, zal het dan in staat zijn om het elektriciteitsnet van de stad stabiel te houden? Met de komst van hernieuwbare energie heeft de energieautoriteit terecht de tariefplannen voor elektriciteit herzien, in 2013 zullen we eindigen met een drie- of twee-uurtarief met gewijzigde schema's.
Lees Verder
Auto

Wat ontbreekt er aan een elektrische auto

Laat u niet misleiden door de titel, dit artikel is niet bedoeld als een anti-innovatie controverse, maar we zullen licht werpen op een onderzoek dat in Duitsland is uitgevoerd: het hebben van een elektrische auto betekent een besparing op brandstof, maar ook op de monteur! Elektromotoren bestaan ​​uit weinig onderdelen en zijn gemakkelijker te repareren, terwijl conventionele automotoren uit honderden (soms zelfs duizenden) componenten bestaan.
Lees Verder
Auto

Incentives voor auto's 2013

We zitten in januari en de langverwachte auto-incentives uit 2013 zijn uitgesteld naar een latere datum. Bij gebrek aan het besluit tot uitvoering van wet 134 van 7 augustus 2012, wordt de uitbetaling stopgezet en wordt de toewijzing van het beschikbare fonds verminderd. Het besluit had medio oktober moeten worden uitgevaardigd, maar de tijden zijn verlengd in afwachting van de '' goedkeuring van de stabiliteitswet, goedgekeurd door de Senaat op 20 december en goedgekeurd door de Kamer.
Lees Verder
Auto

Fiat 500E, de meest ecologische auto ter wereld

We hebben u al verteld over de elektrische Fiat 500, gepresenteerd op de Los Angeles Auto Show met zijn technologie die 111 pk (83 kW) en een actieradius van 140 kilometer levert. De Fiat 500E laadt in minder dan vier uur op met het klassieke 240-volt stopcontact en heeft een ontwerp dat niet alleen zijn esthetiek kenmerkt, maar ook zijn aerodynamica met een verbetering van 13 procent in prestaties.
Lees Verder
Auto

Honda Urban Concept Suv

De Detroit Auto Show van dit nieuwe jaar heeft verschillende kaarten onthuld, waaronder Honda's Urban Concept SUV. Honda zal zijn nieuwe auto al in 2014 op de markt brengen. De Urban Concept SUV heeft het uiterlijk van een cross-over en Honda heeft aangekondigd dat zijn kleine SUV in de voetsporen zou kunnen treden van Honda Fit, in Italië, beter bekend als Honda Jazz.
Lees Verder
Auto

I.Car0, de elektrische stadsauto gemaakt in Italië

De elektrische auto met grotere actieradius werd gepresenteerd op de Motorshow van Bologna. Geproduceerd door het jonge Italiaanse bedrijf GreenGo, het bedrijf dat oplossingen voor duurzame mobiliteit ontwerpt, produceert en op de markt brengt. Zijn eerste elektrische voertuig is de i.Car0 en zal vanaf februari 2013 in de verkoop gaan.
Lees Verder
Auto

Elektrisch slim

De elektrische Smart is verkrijgbaar in een Cabrio- of Coupé-versie en vanaf 2013 zal de smart-versie BRABUS electric drive op de markt verschijnen. De doorbraak in elektrische mobiliteit maken met de tweezitter die het meest geliefd is bij Italianen, zou de winnende zet kunnen zijn voor diegenen die afscheid willen nemen van vloeibare brandstoffen, maar er zijn veel twijfels over elektrische auto's, laten we proberen een aantal van hen weg te nemen over de elektrische smart.
Lees Verder
Auto

Infiniti Q50 Hybrid

Infiniti is het luxe automerk van de Japanse autofabrikant Nissan. Infiniti onthulde een nieuwe sportsedan op de Detroit Auto Show in 2013. De Infiniti sportsedan heeft een hybride aandrijving, hij heet de Infiniti Q50, zal in eerste instantie zijn debuut maken op de Amerikaanse automarkt en daarna op de wereldmarkt verschijnen tegen het einde van 2014.
Lees Verder
Auto

Car-D-Board, van gerecycled karton

Karton recyclen betekent het opnieuw gebruiken en op een positieve manier herontwikkelen. Karton is een zeer veelzijdig materiaal: velen blazen karton nieuw leven in en combineren het concept van nulkosten en lage impact. Op de golf van besparingen heeft design ook een stap vooruit gezet door meubels en objecten met een grote emotionele impact opnieuw te creëren.
Lees Verder
Auto

Cadillac ELR 2014, de luxe hybride

De langverwachte Cadillac ELR 2014 werd onthuld op de Detroit Motor Show 2013, de perfecte combinatie van luxe auto en elektrische aandrijving. De Cadillac ELR 2014 wordt geproduceerd in de General Motors-fabriek in Detroit-Hamtramck, zal eind 2013 zijn debuut maken op de Amerikaanse markt en zal begin 2014 racen in de straten van Europa en Azië.
Lees Verder
Auto

FCEV, alliantie tussen de Big Mobility

Een strategische overeenkomst komt tot stand tussen Daimler, een Duitse fabrikant van auto's en transportmiddelen voor militair en civiel gebruik en een expert in financiële dienstverlening, Renault-Nissan en Ford. De bedoeling? Versnel de commercialisering van elektrische voertuigen met brandstofcellen, de zogenaamde FCEV-voertuigen.
Lees Verder
Auto

Bugatti TypeZero

Wie kent de Bugatti niet? Franse autofabrikant, vooral bekend om zijn sportwagens met extreme eigenschappen, snel, aerodynamisch, agressief en… luxueus! In 1920 was het succes van de Bugatti Type 35, de auto die meer dan 1.000 overwinningen wist te behalen.
Lees Verder
Auto

Concurrenten van de Renault Twizy

We weten het, de Renault Twizy is de best verkochte elektrische auto in Europa. De Renault Twizy is verkrijgbaar vanaf € 6.990 en wordt aan het publiek voorgesteld in twee verschillende gedaanten, een zachtere, de Twizy 45 met een koppel van 33 Nm en een topsnelheid van 45 km / u, en een beter presterende versie met een 13 kW motor en 57 Nm koppel waarmee je een maximale snelheid van 80 km / u haalt.
Lees Verder
Auto

Wind Explorer, de door de wind aangedreven auto

Elektrische auto's zijn niet de enige protagonisten van duurzame mobiliteit. Er zijn ook auto's die op windenergie kunnen rijden. De meest fantasierijke geesten zullen zich auto's voorstellen die allerlei soorten windturbines, speciale rolroeren, technische uitwerkingen, futuristische ontwerpen… bevatten.
Lees Verder
Auto

Kia Optima Hybrid geïnspireerd door Superman

Kia Motors helpt DC Entertainment bij het bestrijden van de voedselcrisis in de Hoorn van Afrika. De bewustmakingscampagne om geld in te zamelen heet "We Can Be Heroes", de getuigenissen van de campagne zijn de superhelden die het meest geliefd zijn bij het publiek, de dragers van smetteloze gerechtigheid. Daarom presenteerde Kia Motors auto's die waren geïnspireerd op Super Erori.
Lees Verder
  • 1
  • 2
  • 3
  • »