Categorie Fiets

SAP Cycle 4 Youth: duurzame fietstocht voor duurzaamheid
Fiets

SAP Cycle 4 Youth: duurzame fietstocht voor duurzaamheid

De Italiaanse patrouille bij SAP Cycle 4 Youth Je kunt fietsen omdat het een duurzaam middel is en je kunt fietsen om humanitaire sociale duurzaamheidsprogramma's te ondersteunen. Het tweede is wat 60 medewerkers van SAP, een IT-multinational, deden, beginnend vanuit hun respectieve hoofdkantoor in 5 Europese landen, waaronder Italië (de andere landen zijn Duitsland, Groot-Brittannië, België en Frankrijk), voor de SAP Cycle 4 Jeugdfietstocht.

Lees Verder

Fiets

Draagbare fiets

Het is vakantietijd, het is tijd om te fietsen! Het voordeel van de draagbare fiets is dat je hem kunt opvouwen om hem overal mee naartoe te nemen, op vakantie, in de bus, in de trein of gewoon ... op je schouder. De draagbare fiets wordt gekenmerkt door een mechanisme waarmee hij kan worden gedemonteerd totdat u een perfect opgevouwen fiets krijgt die enkele centimeters ruimte in beslag neemt: eenmaal opgevouwen kan de draagbare fiets worden opgeborgen in een rugzak of in een bepaalde koffer, vergelijkbaar met de speciale fiets op muziekinstrumenten.
Lees Verder
Fiets

Fietsen helpt de lokale economie

Italianen geven de voorkeur aan pedalen boven vier wielen, maar als ze dit nieuws lezen, zal hun liefde voor de fiets enorm toenemen! In Italië, vergeleken met 2010, is de verkoop van fietsen in 2011 met 200.000 stuks gestegen, in 2012 is de verkoop van fietsen opnieuw gestegen, wat niet alleen economische voordelen oplevert voor fietsfabrikanten maar ook voor de lokale economie !
Lees Verder
Fiets

Elektrische fietsen, eco-incentives

Duurzame mobiliteit speelt een fundamentele rol in de strijd tegen klimaatverandering. Hiermee heeft de fiets een sleutelpositie ingenomen. Steeds meer Italianen reizen met de fiets en de stoelen op de eerste rij worden bezet door vrouwen. De fiets is de ideale bondgenoot van duurzame mobiliteit en fietsen met trapondersteuning worden steeds populairder in deze lijn.
Lees Verder
Fiets

Fietsen voor het vervoeren van kinderen

De fiets is het goedkoopste en meest ecologische vervoermiddel. Het aantal vrouwen dat met de fiets reist, zowel om te wandelen als voor het doen van dagelijkse boodschappen, neemt steeds toe. De behoeften van vrouwelijke fietsers zijn niet veel, misschien een mand en een zachter gelzadel… maar als we het hebben over moeders op de pedalen, verandert de situatie.
Lees Verder
Fiets

BMW fietsen

Het BMW-merk is niet gebonden aan stijlvolle auto's, zoals blijkt uit de producten die in de BMW Welt-winkels worden aangeboden. De voorstellen van de BMW lifestyle shops zijn divers, van BMW fietsen tot verfijnde lederwaren voor op reis; Wie geïnteresseerd is in BMW-fietsen zal zeker niet teleurgesteld zijn. Het Duitse merk biedt verschillende soorten fietsen om maximaal comfort te garanderen voor elk type uitstapje op de pedalen: cruise-, touring-, kids- en nog beter presterende racefietsen.
Lees Verder
Fiets

Audi-fietsen

We hebben je al verteld over de Audi elektrische fiets en we hebben je ook een rijke fotogalerij laten zien. Er is bijna een jaar verstreken sinds de presentatie van het eerste prototype en de Duitse autofabrikant is nog niet klaar om een ​​woord over de lancering te zeggen. Het publiek is ongeduldig, maar het wachten is nog lang, denk maar aan de slimme elektrische fiets, de autofabrikant heeft verschillende jaren doorgebracht vanaf de presentatie van het eerste prototype tot de officiële lancering die pas afgelopen zomer plaatsvond.
Lees Verder
Fiets

Slim, de fiets

Hij maakte zijn debuut op de markt vanaf afgelopen juli, maar er zijn veel twijfels over de slimme elektrische fiets. Laten we een beetje proberen te verduidelijken: geen wegenbelasting, verzekering of kenteken. Geen onderhoud of brandstof! Ondanks dat het een "geassisteerde" tractievoertuig is, heeft de Smart Bike geen wegenbelasting, verzekering of iets anders nodig.
Lees Verder
Fiets

Aspes elektrische fietsen

Aspes, een historische Italiaanse motorfabrikant, laat zich op de markt voelen door verschillende innovatieve voertuigen aan te bieden, waaronder de elektrische fietsen uit de EcoWheels-lijn. De lijn omvat twee modellen elektrische fietsen, de EcoSport in heren- en damesversie. Laten we samen de kenmerken van de elektrische fietsen van Aspes bekijken.
Lees Verder
Fiets

Ideeën om de fiets aan te passen

Is je fiets te anoniem en ben je op zoek naar creatieve ideeën om hem aan te passen? Maak je geen zorgen, een beetje creativiteit en mankracht maar ... bij gebreke daarvan zijn er de juiste aankopen: op de markt is er geen tekort aan echte kits of accessoires om de fiets aan te passen. gehaakte stoelhoes en stuurhoes.
Lees Verder
Fiets

NCycle, de futuristische fiets

NCycle is een futuristische elektrische fiets. Perfect voor wie van technologie, ergonomie en comfort houdt. nCycle, met zijn ontwerp en functies, zal een revolutie teweegbrengen in de sector van tweewielige pedalen en fietsen zal een droom lijken ... laten we eens kijken waarom! Droom je van een zeer elegante vouwfiets?
Lees Verder
Fiets

Fietsen in ruil voor Guns

Fietsen zijn in toenemende mate de hoofdrolspeler in kwesties van legaliteit. We zagen het in een Braziliaanse gevangenis waar gedetineerden, om de tijd van hun straf te bekorten, de mogelijkheid hebben om op de fiets te rijden om schone energie te produceren. Tegenwoordig zien we het in Uruguay, hier biedt de overheid voor elk afgeleverd vuurwapen een gloednieuwe fiets.
Lees Verder
Fiets

Wie met de fiets reist, is gelukkiger

Wie met de fiets naar het werk reist, is veel gelukkiger dan wie met de auto reist! Dat hebben wij bij IdeeGreen altijd al vermoed, vandaag werd het bevestigd door het onderzoek van Oliver Smith, een promovendus aan de State University of Portand. Uit de studie van Oliver Smith blijkt dat hij er met de fiets en te voet naartoe reist, hij is gelukkiger dan degenen die alleen reizen, zittend in zijn auto.
Lees Verder
Fiets

Spoorfiets in Irpinia? Waarom niet?

Greenway of Railway: aan welke kant sta je? Traditioneel fietspad voor traditionele fietsen of Rail Bike, letterlijk fiets op rails? De vraag is zeer actueel en het antwoord (niet alleen die van jou) hangt af van het lot van enkele miljoenen overheidsgeld dat (voorlopig) bestemd is om de sporen van de Irpinia Avellino-Rocchetta-spoorlijn om te vormen tot het spoor, verlaten door konvooien in 2010 maar nog steeds levensvatbaar. .
Lees Verder
Fiets

Magnetische bidon voor fietsers

Alle fietsers krijgen dorst tussen de ene rit en de andere; de overgrote meerderheid van de fietsen, in het onderste deel van het frame, heeft een behuizing voor bidons, maar een bidon meenemen is niet zo eenvoudig; we zijn daar aan het trappen en we kijken onhandig tussen onze benen en proberen een manier te bedenken om naar beneden te gaan en de fles water te pakken ... misschien lopen we door onze hand uit te steken zelfs het risico ons evenwicht te verliezen!
Lees Verder
Fiets

Het futuristische delen van fietsen in Kopenhagen

Het delen van fietsen is een van de instrumenten van duurzame mobiliteit waarvan de voordelen en voordelen talrijk zijn: het gebruik van de fiets in de stad is goed voor de stad, het veroorzaakt geen vervuiling, het vermindert de verkeersdruk, maar niet alleen! Fietsen is goed voor je gezondheid Over dit onderwerp is hier een concept ontwikkeld door de Zwitserse ontwerper Rafael Schmidt dat een revolutie teweeg kan brengen in het hele systeem voor het delen van fietsen.
Lees Verder
Fiets

De meest milieuvriendelijke fiets ter wereld kost $ 9

Een fiets gemaakt van gerecycled karton? Izhar Gafni, een 50-jarige Israëlische ondernemer, slaagde erin het te ontwerpen. Na bijna vier jaar een project uitgewerkt te hebben om de structurele zwakheden van golfkarton weg te werken, is de ondernemer erin geslaagd om een ​​grote weerstand te geven aan het materiaal dat blijkbaar nog resistenter is dan het koolstof waarmee moderne fietsen worden gemaakt. racen.
Lees Verder
Fiets

Mini vouwfiets

De Mini Vouwfiets is de Mini Vouwfiets. Het is in augustus 2011 in Italië aangekomen en sindsdien heeft het nog steeds de nieuwsgierigheid en interesse van gebruikers gewekt. De Mini vouwfiets bestaat uit een aluminium frame en een vouwsysteem waarmee hij in enkele seconden geopend of gesloten kan worden.
Lees Verder
Fiets

Polaris elektrische fietsen

Vanaf maart 2013 zal de markt voor elektrische fietsen een nieuwe speler op het veld zien, we hebben het over Polaris, een autofabrikant die gespecialiseerd is in de productie van terreinwagens. Polaris is een samenwerking aangegaan met Evantage, een fabrikant van elektromotoren voor eBikes, samen zullen de bedrijven een nieuwe lijn elektrische fietsen lanceren, die vanaf het voorjaar op de markt komen.
Lees Verder
Fiets

De demonstratie van handgemaakte fietsen

De 2013 editie van de North American Handmade Bicycle Show, het evenement dat enthousiastelingen uit de wereld van pedalen en ambachtslieden, fietsfabrikanten samenbrengt, is net afgelopen. De fietsen die tijdens de 2013-editie werden tentoongesteld, integreerden perfect het moderne concept van "montage" met meer traditionele constructievaardigheden.
Lees Verder
Fiets

BlackBraid, de ultralichte fiets

Koolstofvezel is helemaal niets nieuws, maar pas vandaag wordt dit materiaal toegankelijk genoeg om in verschillende sectoren te worden gebruikt. Koolstofvezel is zeker geen zeldzaam materiaal, maar het heeft hoge productiekosten en is nog niet teruggekeerd naar grootschalige economieën. Zodra de productieprocessen verbeteringen ondergaan, wordt koolstofvezel het standaard materiaal voor de constructie van fietsen, net zoals aluminium het oude en zware staal heeft vervangen, zal koolstofvezel binnenkort aluminium vervangen!
Lees Verder