Zoekopdrachten

Opvouwbare elektrische fiets

Opvouwbare elektrische fiets


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Met de voortgang van innovaties neemt de behoefte evenredig toe. Dus gebruikers willen er niet zomaar een elektrische fiets maar ze vereisen dat het, onder zijn kenmerken, ook de mogelijkheid omvat om gemakkelijk te worden opgevouwen. Dit is hoe de opvouwbare elektrische fietsen. De markt is nog niet helemaal klaar om aan dit soort verzoeken te voldoen, maar sommige modellen zijn al te koop. Laten we zien.

De meest praktische in de branche zou kunnen overwegen om een ​​eenvoudige te kopen opvouwbare fiets en verander het in een elektrische fiets. Hoe? De markt biedt kits waarmee klassieke fietsen kunnen worden omgebouwd tot elektrische fietsen. De kit in kwestie heet BionX, hij is er niet voor geboren vouwfietsen maar met de nodige voorzichtigheid zou het heel goed kunnen passen.

Opvouwbare elektrische fietsen te koop

Compacte MyWay, meer dan één opvouwbare elektrische fiets het is een opvouwbare en elektrische scooter. Perfect voor stedelijke mobiliteit. Hij kost ongeveer 1.600 euro, biedt elektrisch vermogen en maximale draagbaarheid, slechts 12 kg voor zijn zeer kleine formaat.

E-cyclus het is eenopvouwbare elektrische fiets, ideaal voor dagen op het platteland. De fiets kan handig opgeborgen worden in de kofferbak van de auto, in de camper of in het ruim van een boot. Het wordt momenteel voorgesteld op Rangebike.com voor 847 US $, maar om het naar Europa te laten verzenden, moet u de sitemanagers schrijven om regelingen te treffen.

Een volledig Italiaans product dat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt, is de Ecofolding opvouwbare elektrische fiets aangeboden door Atala: met 1.080 euro wordt het via Amazon.it naar je huis gestuurd waarop je ook alle technische details kunt zien.

Opvouwbare elektrische fiets: in concept

Tussendraagbare fietsen van groter belang kunnen we wijzen op "VeloChic", een elektrische fiets, met een lithium-ionbatterij van 24v, 6AH. Daardraagbare fiets hij kan worden opgevouwen en opgeborgen in een gitaarachtige koffer. VeloMini heeft een geanodiseerd aluminium frame en een 180 watt motor waarmee je zonder pedalen afstanden kunt afleggen van ongeveer 20 km met een snelheid van ongeveer 6 meter per seconde.

Het concept met de grootste impact is nCycle, una opvouwbare elektrische fiets. Met een futuristische uitstraling en ultralichte materialen. De fiets heeft alle kwalificaties om in productie te gaan, maar de prijzen kunnen behoorlijk onbetaalbaar zijn: elke nCycle-fiets kan ongeveer $ 4.000 kosten.

Een ander concept wordt voorgesteld door BMW, het is de de Pedelecs. Daar opvouwbare elektrische fiets binnen handbereik van bagage. Op deze link alle details.

Een ander gerelateerd artikel van ons dat u mogelijk interesseert, isVouwfiets: koopgids voor de beste vouwfietsVideo: Elektrische fiets met FATTIRE 20 opvouwbaar zonder merk. E-BIKE opvouwbaar REVIEW (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Derian

    Ik vind dat je hebt misleid.

  2. Elden

    Something so is impossibleSchrijf een bericht