Zoekopdrachten

Groene ecologische huizen

Groene ecologische huizen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Heb er eenecologisch huis is de droom van velen! Ja, die met de zonnepanelen, zonder tocht, misschien volledig passief.
De groene ecologische huizen ze zijn eenvoudig te maken, maar degenen die al een huis hebben, moeten hun hoop en overtuiging opgeven groen?

Er zijn veel tussenoplossingen zonder de structuur van het huis te veranderen. Dit zijn trucs die de visuele impact, de inrichting, de dagelijkse consumptie, de levensstijl radicaal veranderen.

In de groene ecologische huizen er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden.

 • L 'meubilair: bij het kiezen van een meubelstuk moet u de certificering en de herkomst van het hout controleren. FSC-gecertificeerde bossen zijn afkomstig uit niet-primaire maar gecultiveerde bossen, waar geen intensieve exploitatie van natuur of arbeiders plaatsvindt.

Als alternatief kunnen we kiezen gebruikte meubels op rommelmarkten zoals Mercatopoli-winkels, waar we meubels uit het verleden tegen betaalbare prijzen kunnen vinden. Het kunnen hoogwaardige objecten zijn, wellicht te restaureren, of zelfs praktische meubels, waardoor we op aankopen besparen.
De keuze vanhergebruik onze voetafdruk op de planeet neemt af.

 • De energiebesparend: in groene ecologische huizen er is geen verspilling van water, kracht, warmte. We letten op als we deuren of ramen openen, douchen of groenten wassen om geen kostbare middelen te verspillen.
 • De verwarming: in zicht groen het is goed om op te warmen met hernieuwbare materialen in plaats van met methaan of diesel.
 • De consumptie: een huis kan gezegd wordenecologischals degenen die daar wonen aandacht hebben voor hun eigen consumptie en die van henzelf verspilling een beetje van alles. Met alles bedoelen we voedsel, brandstof, voorwerpen, boeken, kleding, etc. Hergebruik enrecycling ze zouden gangbare praktijken moeten worden, geleefd door iedereen die het leven nadert groen. DE Organisch afval moet worden gebruikt om het compost.

Heb er een ecologisch huis het betekent dat u het milieu respecteert, uw gezondheid beschermt en aanzienlijk bespaart op rekeningen.


Video: Eigenwijs Bouw ruwbouw (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kato

  Het is het daarmee eens, nogal nuttig stuk

 2. Gardakree

  Opmerkelijk, en het alternatief?

 3. Makora

  Bravo, uw mening is nuttig

 4. Mosegi

  Ik feliciteer, een uitstekend ideeSchrijf een bericht