Zoekopdrachten

Het beste fotovoltaïsche park is in Duitsland

Het beste fotovoltaïsche park is in Duitsland


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De "Fotovoltaïsch project van het jaar", vindt POWER-GEN International 2012, is het zonnepark gebouwd in Duitsland ten oosten van de Meuro-gemeenschap, nabij Senftenberg, ten zuiden van Brandenburg.

Het is een 148 MW-installatie, een van de grootste ter wereld, en werd gebouwd op een oppervlakte van 352 hectare in een voormalige bruinkoolmijn (groen idee: de oude energie heeft plaatsgemaakt voor de nieuwe) met 90 procent van de productie Canadese Solar CS6P-P fotovoltaïsche modules.

Dankzij het gebruik van het oppervlak van de oude mijn heeft de fotovoltaïsche installatie een verlaten industrieterrein omgevormd tot één zonne-boerderij kunnen produceren schone energie, terwijl het lokaal honderden banen creëert en genereert groene en hernieuwbare energie voldoende voor de behoeften van ongeveer 67.500 huishoudens in de regio.

De winnaar werd bekend gemaakt tijdens het uitreikingsgala van de POWER-GEN International in Orlando. De Zonnecomplex in Brandenburg heeft meer dan 43 projecten van over de hele wereld verslagen in dezelfde categorie. De finalisten werden gekozen door een team van 8 experts uit de wereld van hernieuwbare energie.

Shawn QuVerklaarde de voorzitter en CEO van Canadian Solar dat “Het succes van het fotovoltaïsche systeem toont aan dat het sneller is om grootschalige fotovoltaïsche systemen te ontwikkelen, te bouwen en winst te behalen in vergelijking met andere soorten systemen, zelfs in gebieden met weinig zonnestraling. De installatie van Meuro vergde veel samenwerking die niet mogelijk was geweest zonder onze twee partners: veiliger is GP JOULE”.


Video: VDAB: Nederlands op de werkvloer (Mei 2022).