Zoekopdrachten

Biodigester voor verwijdering van organisch afval

Biodigester voor verwijdering van organisch afval


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

EEN recyclagecentrum geschikt voor het verwerken van 100 ton Organisch afval om een ​​zuivere snede van de schadelijke emissies van 5.800 ton, hetzelfde geproduceerd door de oplage van 1.000 auto's. Daar organisch afvalrecyclinginstallatie garandeert een productie van 2 miljoen kilowattuur elektrische energie en het aardgasequivalent van 3,8 miljoen liter diesel.

We hebben het over de recycling station uit Sacramento, Californië. De centrale maakt gebruik van een proces van anaërobe spijsvertering om voedselafval en ander organisch afval om te zetten in schone energie. Het is een echte biovergister die sinds december 25 ton voedsel verspilling maar binnenkort de biovergister wordt uitgebreid: in het voorjaar van 2013 kan het 100 ton Organisch afval.

De woning is eigendom van de CleanWorld die de stad Sacramento een belastingbeweging van meer dan een miljoen dollar per jaar zal verzekeren. De biovergister zal produceren schone energie in de vorm van elektriciteit e natuurlijk gas maar ook Organische producten als meststof met een zeer lage milieu-impact. Met het geproduceerde vermogen van 2 miljoen kilowattuur spreekt het voor zich dat de biovergister is zelfvoorzienend en ook alle andere ondersteunende structuren van defabriek, inclusief voertuigen, worden aangedreven door schone energie.

De biovergister van het bedrijf CleanWorld gebruikt een technologie die bekend staat als 'AD', letterlijk 'anaërobe spijsvertering " waardoor een grote water besparing en zet afval om in energie door kolonies van bacteriën te exploiteren die normaal aanwezig zijn in de voorwaarden die door defabriek. Daar AD-technologie is ontwikkeld aan de Davis University, Californië.

Het kostte de onderzoekers een tijdsbestek van 10 jaar voor de definitieve afstemming. Dezelfde technologie werd afgelopen mei door het bedrijf overgenomen American River-verpakking maar we zien dat de grootte van hem fabriek sta niet op de vergelijking met die van biovergister van Sacramento. De fabriek van America River Packaging verwerkt slechts 7,5 ton Organisch afval per dag.Video: The Anaerobic Digester at MSU (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Bodil

  Het einde is vanaf het begin voorspelbaar

 2. Leonides

  Je hebt het doel bereikt. Het is een uitstekende gedachte. Het staat klaar om u te ondersteunen.

 3. Memi

  En wat hier om dat te spreken?

 4. Chaz

  Ik kan u aanraden de site te bezoeken, met een groot aantal artikelen over het onderwerp dat u interesseert.

 5. Al-Fadee

  Geweldige, zeer waardevolle gedachte

 6. Reod

  Het is absoluut niet mee eens

 7. Reyhurn

  And where the logic?

 8. Gordy

  Vosche allerbestig !!!Schrijf een bericht