Zoekopdrachten

Gestript, de heldere tak

Gestript, de heldere tak


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kan een boom licht geven? Ja, dankzijGestripte eco-lamp gemaakt door de Nederlandse ontwerper Floris Wubben die een boomtak nam, schuurde, uitgehold, sneed, geëlektrificeerd en een lamp maakte. Het is een lamp milieuvriendelijk die qua ontwerp doet denken aan een banaan of een geschilde vrucht. De lichtsculptuur wordt gevormd door een schors die begint af te pellen totdat hij volledig is uitgekleed om de lamp te wikkelen die de lampenkap tot leven brengt.

De structuur waarop de lampenkap rust is een uitgeholde tak, geëlektrificeerd, gesneden en in drie secties verdeeld in het onderste deel om de poten van de lamp te vormen. Welke elementen zijn er toegevoegd? Alleen de elektrische kabel en een gloeilamp!

Een natuurlijke, originele en unieke creatie: elk stuk verschilt van het andere omdat de oorspronkelijke vorm van de tak de uiteindelijke vorm van de lamp waardoor elk object een uniek stukje design. Zoals gerapporteerd door enkele informatiesites milieuactivist Daar lamp biedt een soort koud LED-licht om ongevallen die brand kunnen veroorzaken te voorkomen.

L.'Eco-lamp is ontworpen om perfect te integreren met omgevingen open, gekenmerkt door groen. Een duurzame oplossing die echter ook een kostbaar interieurcomponent kan blijken te zijn voor wie houdt van een woning geïnspireerd door de natuur. Volgens psychoanalytici biedt direct contact met de natuur ook aanzienlijke voordelen ten gunste van psychofysisch evenwicht.

Waarom kies je er niet voor om er een paar te hebbennatuur direct thuis? L 'Gestripte eco-lamp is een stukje natuur dat verandert in een vloerlamp, met een minimum aan aanpassingen die bijdragen aan de opbouw van een wereld die meer in harmonie is met denatuurlijke balansen.


Video: Grappig filmpje over hoe je gids voor je werkt. Sonia Choquette (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Zujar

  Het spijt me, dat ik u onderbreek.

 2. Toai

  Het spijt me dat ik u onderbreek, maar naar mijn mening is er een andere manier om een ​​vraag te beantwoorden.

 3. Bolaji

  Het maakt niet uit!

 4. Triptolemus

  Ik ben definitief, het spijt me, maar ik stel voor om nog een keer langs te gaan.Schrijf een bericht