Zoekopdrachten

Windenergie weer voor Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk

Windenergie weer voor Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Daar Vestas is een Deens bedrijf dat ontwerpt, produceert en verkoopt windturbines. Een van de nieuwste werken in opdracht van dit bedrijf is de productie van 12 windturbines bedoeld om in Frankrijk te worden geïnstalleerd voor het Atrebatie-project. 12 uur windturbines ze hebben een capaciteit van 3MW en V90 en zullen er drie opzetten windmolenparken. Elk park zal vier turbines huisvesten, de volledige fabriek komt ten noorden van Pas-de-Calais en zal een totaal vermogen hebben van 26 MW.

KIJKEN FOTO'S VAN DE WINDBOERDERIJ

Daar Vestas zal het windturbines, dit alles in de eerste helft van 2013. Als het gaat om windmolenparken Vestas heeft een uitstekende ervaring. Pas begin oktober beloofde de onderneming, naast de overeenkomst met Frankrijk, 34 windturbines bestemd voor de Keadby Wind-fabriek, nabij Scunthorpe, Lincolnshire (Verenigd Koninkrijk). Vestas nam ook maatregelen om Frankrijk zijn drijvende windturbines te bevoorraden.

De commissie van het Britse front kwam uit Keadby Wind Farm Ltd, waarmee het vermogen van de 34 turbines wordt toegevoegd aan het elektrisch vermogen van 11.300 MW. Van de Franse grens komt de overeenkomst van het bedrijf Ostwind, die de voorwaarden van de installatie heeft verzekerd: de turbines moeten een dienst van minstens 10 jaar garanderen, vergezeld van een onderhoudscontract. Het Franse bedrijf Ostwind International, heeft windmolenparken in verschillende Europese landen, niet alleen in Frankrijk maar ook in Duitsland en Tsjechië.

KIJKEN FOTO'S VAN DE WINDBOERDERIJ

Daar Vestas heeft meer dan 47 duizend geproduceerd en op de markt gebracht windturbines, waardoor er elk jaar een netto besparing van 55 miljoen ton CO2 wordt gerealiseerd. De windturbines gedistribueerd door Vestas, hebben ze 20.000 mensen in 70 verschillende landen met minstens 250 projecten in dienst. De volgende zijn die van het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Terwijl het Verenigd Koninkrijk zijn grote interesse toont in de offshore windsector, heeft Frankrijk een zeer goede relatie met wind, omdat het dit land was dat het eerste drijvende windproject in de wateren van de Middellandse Zee uitvoerde.

Op de foto het offshore windpark van Robin Rigg.Video: De Belgische Revolutie (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Tamam

  You can talk on this topic for a long time.

 2. Treves

  Parafraseer het bericht a.u.b.

 3. Dokree

  Goed moment van de dag! Vandaag, met behulp van het vriendelijke ontwerp van deze blog, ontdekte ik veel tot nu toe onbekende dingen. We kunnen zeggen dat ik in dit onderwerp aanzienlijk ben achtergebleven gezien de constante ontwikkeling, maar desalniettemin herinnerde de blog me aan veel dingen en opende nieuwe, je zou zelfs zeggen, mysterieuze informatie. Vroeger gebruikte ik vaak de informatie van dergelijke blogs, maar de laatste tijd heb ik zoveel gerapporteerd dat er geen tijd is om zelfs maar naar ICQ te gaan ... wat kan ik zeggen over blogs ... Maar toch bedankt aan de makers. De blog is erg handig en slim.

 4. Jannes

  Heel erg bedankt, cool creatief geschreven

 5. Umit

  Gewoon schijnen

 6. Padraig

  Ik raad u aan de site te bezoeken met een groot aantal artikelen over het onderwerp dat u interesseert.Schrijf een bericht