Zoekopdrachten

Case voor iPad? Niet meer!

Case voor iPad? Niet meer!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

L 'iPad heeft een revolutie teweeggebracht in het concept van "draagbaar apparaat". Lichter en compacter dan een notebook, maar met een voorsprong op de klassiekers smartphone. Het enige nadeel is de bediening: terwijl een smartphone in je hand past, is er een Tablet het is moeilijker vast te houden! Zo hebben Leo Garza en Martin Meunier het probleem opgelost. De twee ontwerpers hebben er een ontworpen staan ​​voor iPad ergonomisch en milieuvriendelijk.

KIJKEN FOTO'S VAN DE TABZU

Wordt genoemd Tabzu en het is een zeer veelzijdige oplossing! Het past zich aan elke positie aan en kan deiPad zelfs in onwaarschijnlijke situaties: terwijl u tegen een plant leunt! De parel komt nu: zelfs als de iPad aan het been van de gebruiker is bevestigd, kan hij 360 ° draaien.

Tabzu het is vrijwel vrij van plastic materialen en is gemaakt van een waterdicht en recyclebaar materiaal. Tabzu het is niet alleen voor iPad. De ontwerpers hebben zich losgemaakt van alle vormen van vriendjespolitiek en hebben het dus gehaald Tabzu aanpasbaar en compatibel met tal van tablets, waaronder Nook, Nexus 7 maar ook iPhone. Voordat u met massaproductie begint, Tabzu is op Kickstarter, te koop voor $ 30. Het is meer dan een simpele case voor iPad!

KIJKEN FOTO'S VAN DE TABZU


Video: Best iPad Pro Cases of 2020..Year End Review (Mei 2022).