Zoekopdrachten

In Londen, koffie voor onderweg

In Londen, koffie voor onderweg


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een tijdelijke structuur, gebouwd voor de Olympische Spelen van 2012, wil een blijvende impact hebben op Londen en daarmee de "Café in beweging", Letterlijk, Koffie voor onderweg. De structuur werd geboren als een uitweg voor bezoekers van de Olympiërs van over de hele wereld zijn voor de constructie gerecyclede materialen gebruikt.

Il Caffè in Movimento wil lokale gemeenschappen inspireren om een ​​stijl van te omarmen duurzaam leven. De faciliteit blijft de komende zes maanden open. Het streeft ernaar een breed scala aan biologische, duurzame en fairtradeproducten te verhandelen.

Het uiterlijk springt in het oog met een reeks artistieke eigenschappen, samengesteld door Morgan Myerscough van de London Myrscough Studio. Het was de "officiële dichter" van de Olympische Spelen in Londen en met een reeks grote houten panelen kondigt het de aanwezigheid aan van een nieuwe tijdelijke en gemeenschappelijke ruimte.

De binnen- en buitenmuren zijn volledig met de hand beschilderd, met medewerking van Luca Morgan en een team van kunstenaars onder leiding van Danny Elphick.


Video: Black Coffee incredible sunset set Live From #DJMagHQ Ibiza (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Ardleigh

  Kom tot rust!

 2. Dario

  Waarom?

 3. Ruben

  "De weg zal worden overwonnen door degene die loopt." Ik wou dat je nooit stopt en een creatief persoon bent - voor altijd!

 4. Eldan

  Je verbrandt, vriend))

 5. Ferisar

  Bravo, wat een geweldig antwoord.

 6. Gulabar

  wat moet je in dit geval doen?

 7. Meztigami

  It's happiness!Schrijf een bericht