Zoekopdrachten

EISA Green Award op Philips TV

EISA Green Award op Philips TV


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoge performantie is lage impact op het milieu ze kunnen opschieten, zelfs zonder de prijs te verhogen. Om dat te zeggen in het segment van tv-toestellen is deEISAEuropean Imaging and Sound Association - die de afgelopen dagen aan het model is toegewezen 55PFL6007 van Philips zijn erkenning EISA Groene TV 2012-13.

De Philips-TV 55PFL6007 beschikt over geavanceerde Smart TV-functies, waaronder technologie Ambilight en uitstekende beeldkwaliteit in 2D en 3D op het 140 cm - 55 inch scherm. "De prijs EISA Groene TV is de belangrijke bevestiging, van een onafhankelijke autoriteit, dat onze ingenieurs er opnieuw in zijn geslaagd om een ​​tv te maken die een lage impact op het milieu combineert met hoogwaardige prestaties ", zei hij Alain Perrot, Chief Commercial Officer van TP Vision, een operator die tv's van het Philips-merk in Europa ontwikkelt, produceert en op de markt brengt.

Tegenwoordig worden tv's aangeboden met steeds grotere schermen, maar dit dreigt zich te vertalen in steeds hogere kosten voor het milieu. Met dit model hoeven gebruikers echter geen compromissen te accepteren. "Met de TV 55PFL6007Heeft Philips een reeks geavanceerde functies gecreëerd ten opzichte van eerdere modellen, maar is het consistent gebleven met zijn reputatie als merk dat producten aanbiedt met een lage impact op het milieu", Verklaarde de jury vanEISA in de motivering van de Award.

"Deze tv is niet alleen beter dan de concurrentie op het gebied van energiezuinigheid - voegden de juryleden toe - maar hij blinkt uit in het efficiënte gebruik van edele metalen bij het printen van randen. Dit zijn de redenen waarom het Philips-tv-toestel de prijs heeft gewonnen EISA Green Award voor het derde jaar op rij ".


Video: EISA AWARDS 2019-2020 #Home Theatre Display u0026 Video (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Fenrirr

  Dicteer alsjeblieft, waar kan ik hierover lezen?

 2. Tedd

  Het abstracte mensen

 3. Triptolemus

  Natuurlijk heb je gelijk. In dit niets daar en ik denk dat dit een heel goed idee is.

 4. Clodoveo

  De vraag is verwijderdSchrijf een bericht