Zoekopdrachten

Goedkope groene woningen

Goedkope groene woningen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In Santa Monica is het Tahiti Betaalbare huisvesting, het is geen groot hotel of een chique buurt. Het woonproject "Tahiti"Profiteert van de ontwikkeling enduurzame architectuur groene accommodatie aanbieden a betaalbare prijzen. We hebben er de laatste tijd veel over gepraat groen gebouw en groene constructies; die van Santa Monica is een voorbeeld van een groene woning die voor iedereen kan zijn en niet alleen voor degenen die het zich kunnen veroorloven.

De Duurzame ontwikkeling het betreft elke sector, ook de architectuur. Zo ontstond het groen gebouw die ook Italië niet heeft gespaard, waar, hoewel we in een volledige economische crisis verkeren, projecten zoals die in Gubbio met het Solar Ecovillage of de zeer energiezuinige kleuterscholen in Parma voorbestemd zijn om succesvol te zijn. Er is natuurlijk nog een lange weg te gaan en de Tahiti Betaalbare huisvesting kan alleen maar een uitstekend voorbeeld zijn om te volgen.

KIJKEN FOTO'S VAN Tahiti Betaalbare huisvesting

L 'duurzame architectuur biedt een substantiële korting op elektriciteitsrekeningen maandelijks dankzij specifieke thermische isolatoren, grote ramen en vooral dankzij de implementatie van hernieuwbare energiebronnen. Het Santa Monica Tahiti-complex richt zich ook op de water besparing en daarvoor gebruikt het regenwater dat via een kanaal naar een oplaadbassin wordt afgevoerd. Het water hoeft niet te worden gezuiverd, want het wordt benut voor "bedienen"Een systeem van"airconditioning natuurlijk ”gegeven door een bamboebos.

In het centrum van het Tahiti-complex staat een bamboebos dat mooi is om naar te kijken en ook erg handig. Het bamboebos wordt overspannen door bruggen van twee niveaus en creëert een koel microklimaat met natuurlijke ventilatie. Het prachtige bamboebos helpt de gebouwen koel te houden.

Het complex is ontworpen om onderdak te bieden aan Laag-inkomen families van Santa Monica. Voldoen aan alle certificeringsnormen LEED. Het is verdeeld in zes bijna identieke gebouwen, maakt gebruik van natuurlijk licht, heeft een grote gemeenschappelijke binnenplaats en is uitgerust met terrassen en balkons om de binnenkomst van natuurlijk licht te vergemakkelijken.

KIJKEN FOTO'S VAN Tahiti Betaalbare huisvesting

Het project heeft onlangs de AIA California Council Merit Award 2012 gewonnen, zowel voor ontwerp als voor de ecologische uitmuntendheid die het kenmerkt.Video: Iedereen Lachte Dit Huis Uit Totdat Ze de Binnenkant Zagen (Mei 2022).