Zoekopdrachten

Wie zuigt thuis de meeste energie?

Wie zuigt thuis de meeste energie?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De laatste tijd praten we vaak over vampieren, maar thuis, wie zuigt het meest kracht? Verwarming en airconditioning zijn twee fundamentele elementen en hun werking speelt een cruciale rol in de thuisomgeving; de elektriciteitsvereiste van kachels en airconditioners is erg hoog, maar de echte parasiet is een andere. Voor degenen onder u die graag geld en energie verspillen, negeer dit artikel, anderen kunnen doorgaan en lezen wat een Britse studie heeft gevonden.

De Britse studie werd uitgevoerd dankzij de medewerking van het Department for Environmental Affairs, Food & Rural, het Department of Energy and Climate Change (DECC) en deEnergiebesparend vertrouwen die het in volledige versie op zijn portaal meldt. Is getiteld 'De natie van stroom voorzien - gewoonten die elektriciteit verbruiken in huishoudens onthuld " en het is het rapport dat, door de gewoonten van Engelssprekende gezinnen te analyseren, ontdekt wat de consumptie ervan iselektrische energie in het huis.

L 'Energiebesparend vertrouwen wijst op een alarmerend resultaat: in het Verenigd Koninkrijk wordt in een jaar tot twee miljard dollar per jaar verspild elektrische energie bedoeld om te voldoen aan de behoeften van huishoudelijke apparaten niet actief. Dit betekent dat gezinnen tot $ 1.340 per jaar kunnen uitgeven aan apparaten die zijn uitgeschakeld maar nog steeds op het stopcontact zijn aangesloten. Onder onze tips over hoe u elektriciteit kunt besparenwas er een zeer specifieke aanbeveling: gebruik meervoudige stopcontacten met "aan / uit" -knop of koppel direct de hoofdschakelaar van het huishoudelijk apparaat los totdat de bedrijfs-LED van het apparaat uitgaat.

Volgens een studie, met de enige "stekkerdozen met meerdere stekkerdozen"Er kan ongeveer 80 euro per jaar worden bespaard, terwijl er nog eens 50 euro kan worden bespaard door een beter gebruik van de wasmachine. De manieren om energie besparen er zijn, het is aan jou om de juiste bewegingen te maken. Denk er vanavond gewoon over na voordat u uw mobiele telefoon 's nachts laat opladen!


Video: Tastingfestival @Home - Masterclass Foodpairing De Koninck (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Bwana

  verbranden

 2. Arashigore

  Het was en met mij. Laten we deze vraag bespreken. Hier of in PB.

 3. Jayden

  Je bent ter plaatse geraakt. Ik vind dit een heel goed idee. Ik ben het helemaal eens met jou.

 4. Douzil

  Het zal doen!

 5. Cade

  Je maakt een fout. Ik kan mijn positie verdedigen. E -mail me op PM, we praten.

 6. Doulrajas

  Het nuttige bericht

 7. Nikok

  Bedankt voor de informatie.Schrijf een bericht