Zoekopdrachten

In Hong Kong, de eerste Greenport ter wereld

In Hong Kong, de eerste Greenport ter wereld


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

L 'Internationale luchthaven van Hong Kong streeft ernaar de groenste luchthaven ter wereld te worden. In een persbericht Hong Kong Airport Authority kondigde aan dat het in 2011 een vermindering van 10% van de intensiteit van had bereikt koolstof vanaf de Hong Kong International Airport, een luchthaven waar meer dan 53 miljoen passagiers passeren.


Dankzij deze vermindering van uitstoot de luchthaven ligt uitstekend op weg om de doelstellingen van het door ons overeengekomen driejarige project te bereiken Hong Kong Airport Authority, dat bedoeld was om de uitstoot tegen 2015 op het niveau van 2008 te brengen.

Om dit te bereiken heeft de luchthavengemeenschap van Hong Kong meer dan 300 groene initiatieven geïmplementeerd, waaronder deLed installatie, de verbetering van airconditioningsystemen, de introductie van voertuigen met een grotere energie-efficiëntie en de lancering van milieueducatieprogramma's, waardoor dede meest ecologische plant in de wereld.

De groene inzet van de luchthaven werd ook erkend door vertegenwoordigers van verschillende milieugroeperingen, zoals Edwin Lau, algemeen directeur van Friends of the Earth HK, Man Chi-sum, hoofd van Green Power, en Eric Bohm van WWF Hong Kong. Bovendien zal $ 40 miljoen worden geïnvesteerd om te installeren laadstations en tegen 2014 zal het gebruik van hulpgeneratoren worden verboden, die worden gevoed vanaf vaste locaties op de grond, behalve om bijzondere operationele redenen.

De luchthaven zal ook de scheiding van recyclebaar afval en zet zich in om binnen 10 jaar al het recyclebare afval in het hele luchthavengebied te scheiden en te recyclenVideo: China कय Hong Kong कबज म ल पएग. Opium War. Hong Kong History. Umbrella Movement (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Eliaures

  Ik bedoel, je staat de fout toe.

 2. Saewald

  Geweldig

 3. Samuran

  Gezaghebbende post :), nieuwsgierig ...

 4. Abbot

  Ik ben het helemaal eens met de vorige stelling

 5. Faern

  het definitieve antwoord, het is grappig ...

 6. Shaktizahn

  Ik denk dit - de verkeerde manier. En daarmee zou hij moeten blijven.Schrijf een bericht