Zoekopdrachten

Verlichte borden voor hernieuwbare energie

Verlichte borden voor hernieuwbare energie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het reclamebord van Times Square op zonne-energie

Toch werken ze! Ook goed, aangezien ik stroomkosten zijn praktisch onbestaande en die van onderhoud inhoud. De twee ecologische lichtgevende borden geïnstalleerd door Ricoh in Londen en New York blijven ze schijnen met hun eigen licht - het moet gezegd - voor 100 procent gevoed hernieuwbare energie van het type windkracht is fotovoltaïsche.

De ecologisch lichtpaneel of London is aangelegd langs de snelweg M4 die Londen met de luchthaven Heathrow verbindt. Het bord wordt aangedreven door 96 zonnepanelen en 5 windturbines afzonderlijke units die voldoende energie produceren om een ​​perfecte werking te garanderen, zelfs in het geval van - en gezien de tijden niet volledig uit te sluiten - van plotselinge stroomuitval. Nieuwsgierigheid: de reclameboodschap op het bord heeft ook een gemarkeerde component groen gezicht dat spreekt van Managed Document Services Ricoh, systemen waarmee bedrijven de milieu-impact van bedrijfsprocessen en workflows kunnen verminderen.

Het ecologische lichtteken Ricoh van Times Square in Manhattan, de eerste helemaal groen scorebord geïnstalleerd op het beroemde plein, is het 14 meter hoog en 38 meter lang. Het wordt aangedreven door 62 zonnepanelen, 24 dunne-film fotovoltaïsche modules en wordt verlicht door 16 LED-projectoren. De elektriciteit van het stadsnet wordt nooit gebruikt en bij afwezigheid van zonlicht het displayboard blijft uit.

De verlichte borden van Londen en New York vallen beide binnen het toepassingsgebied van de milieuverbintenis, waardoor Ricoh al op de lijst van 100 staat duurzamere bedrijven van de wereld uit de ranglijst Wereldwijd 100 meest duurzame bedrijven ter wereld.


Video: Bouwwebinar over leerpunten Flat met Toekomst 3 oktober 2017 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Perkin

  Het spijt me, deze variant benadert mij niet.

 2. Caswallan

  Ik denk dat je het fout hebt. Laten we dit bespreken. Mail me op PM, dan praten we verder.

 3. Tuireann

  opmerkelijk genoeg is dit zeer waardevolle informatie

 4. Arakinos

  Volledig ik deel uw mening. Het lijkt mij een uitstekend idee. Helemaal met je eens.

 5. Roswalt

  Iemand eet nu kreeften in het badhuis, maar gewone mensen zitten inactief ...Schrijf een bericht