Zoekopdrachten

Hoe een milieuvriendelijke bar te openen

Hoe een milieuvriendelijke bar te openen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Heeft u besloten om een ​​café te openen? Je zou het idee kunnen evalueren om de ondernemerskeuze te combineren met respect voor het milieu en duurzaamheid. Als u al een reep heeft, kunt u deze misschien aanpassen aan de nieuwe ecologische behoeften. Hier zijn enkele ideeën voor open een bar in naam van duurzaamheid.

Hoe een milieuvriendelijke bar te openen. Elektrisch systeem
Installeren zonnepanelen op het dak van de bar kunt u een van de gevreesde passieve uitgaven van uw bedrijf verminderen. Vaatwassers, verlichting, koel- of verwarmingssystemen hebben helaas een grote invloed op de prestaties.
De zon is gratis, en met fotovoltaïsche zonne-energie kunt u zonne-energie omzetten in elektriciteit, met als gevolg een verlaging van de Enel-rekening.

Hoe een milieuvriendelijke bar te openen. De meubels
De kosten om een ​​bar te openen zijn vrij hoog, maar je kunt er geld mee besparenvintage inrichting. De toonbank moet professioneel en uitgerust zijn, maar het is mogelijk om deze gebruikt te kopen. Zelfs tafels en stoelen, indien geschikt voor een openbare gelegenheid, kunnen gebruikt worden gekocht of nog beter, u kunt demeubels van herstel, net zoals op de afbeelding.

Hoe een milieuvriendelijke bar te openen. Energiebesparend
Er zijn veel manieren en trucs die nuttig zijn voor de groene balkeconomie. Wegwerpproducten moeten worden vermeden: borden, bestek en glazen moeten altijd herbruikbaar zijn. Papieren servetten kunnen niet worden vervangen, maar het alternatief bestaat en is gerecycled papier dat geschikt is voor de keuken. Er zijn alle kleuren of heel wit.

Hoe een milieuvriendelijke bar te openen. Aparte inzameling
Eerst moet je de bar uitrusten met containers voor gescheiden afvalinzameling: het kost niet veel, maar het is een geweldig gebaar voor het milieu. Het kan een visitekaartje zijn voor zijn klanten met een schoon en betrokken imago.

Hoe een milieuvriendelijke bar te openen. Producten
De producten die worden geserveerd moeten duurzaam zijn: biologische vruchtensappen, vers fruit, salades, biologisch brood en nulkilometervoeding. Op deze manier wordt gezonde voeding aangeboden aan klanten, die ze zeker zullen waarderen.

Milieuvriendelijk menu
Het barmenu kan worden gedrukt op gerecycled papier met natuurlijke inkten en is in wezen niet wegwerpbaar maar herbruikbaar.
Beter nog, waarom gebruik je geen mooi schoolbord in oude stijl om het papier uit de kamer te halen? Dit zijn slechts kleine trucs, handig om de bar respectvol voor het milieu te maken. Misschien zal niet alleen het milieu u bedanken, maar ook de klant die gevoelig is voor ecologische duurzaamheid.

Meer tips voor open een duurzame bar
Wat zou je zeggen tegen klanten met korting die er een naar je bar komen? fiets? Zo wordt je bar een referentiepunt voor alle fietsers in de stad, heb je je winst en wordt de stad aangemoedigd om op de pedalen te mobiliseren. Nogmaals, degenen die met hun glas naar de toonbank terugkeren, betalen de helft: één afwas minder, meer water besparing en meer respect voor het milieu!Video: Trouw Duurzame 100 #14: Van gas los (Mei 2022).