Zoekopdrachten

Japan tegen Italië-Duitsland

Japan tegen Italië-Duitsland


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit zijn niet de voorspellingen voor het volgende WK 2014. We praten altijd over een uitdaging, maar dit keer is het de laatste Zonnepaneel!


Japan is natuurlijk een pionier op het gebied van fotovoltaïsche technologie. De "Gertalia"Is een fictieve natie, die het resultaat is van de vereniging van de twee landen die grenzen aan het Europese scenario, Italië en Duitsland. Waarom Japan vergelijken met de Gertalia? Voor een analyse gepubliceerd door EnergyRebellion.org die ons vooral opviel!

Hoewel er geen sterke sympathie bestaat tussen Duitsland en Italië, zien we ze verenigd op hun grondgebied om te concurreren met Japan. Japan en Gertalia hebben een soortgelijk ontwerp, een gediversifieerde industriële basis en een vergelijkbaar bruto binnenlands product, op de foto gerapporteerd als bbp.

Beide landen verbruiken een aanzienlijke hoeveelheid energie per jaar, zelfs de productie van hydro-elektrische energie is vergelijkbaar, maar als het gaat om productie uit hernieuwbare energiebronnen de vergelijking houdt niet op. Daar Gertalia loopt zeker meer voorop met een productie van zonne-energie veel beter dan dat van Japan. Maar vorig jaar waren Duitsland, Italië en Japan de top drie van landen in de fotovoltaïsche. In 2004 stond Japan inderdaad op nummer één, ruim boven Duitsland en Italië (afzonderlijk genomen).

Japan heeft zeker nog een lange weg te gaan. De groeiverwachtingen van hernieuwbare energie op het grondgebied van Duitsland-Italië zijn ze nogal onzeker. Zowel de Italiaanse als de Duitse regering hebben bezuinigingen op de fotovoltaïsche sector. Aanvankelijk was de voorspelling voor de groei van de zonne-energie die tussen Italië en Duitsland werd verspreid 16,8 GW.

Dit cijfer zal in de nabije toekomst waarschijnlijk niet worden gehaald, maar 10 GW zou nog kunnen worden bereikt. Met hetzelfde bruto binnenlands product zou Japan opnieuw de twee Europese landen kunnen overtreffen.Video: AUTOS: Waarom rijden de Amerikanen wel BMW en wij geen Chevy? (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Bara

  Ik bedoel, je hebt niet gelijk. Schrijf me in PM, we praten.

 2. Yukio

  Logisch

 3. Maukus

  Ik denk dat je het fout hebt. Voer in dat we bespreken.

 4. Shaktibar

  Ik raad u aan om de website te zoeken waar veel artikelen zijn over uw interesse.

 5. Seanlaoch

  Het lijkt mij dat het een goed idee is. Ik ben het met je eens.

 6. Upwode

  Ik deel je mening helemaal. Daarin is er iets en het is een goed idee. Ik steun je.

 7. Jon

  Ja werkelijk. Ik word me aan alles hierboven verteld. We kunnen over dit thema communiceren. Hier of in PM.Schrijf een bericht