Zoekopdrachten

Hoe de lucht te zuiveren in zeven stappen

Hoe de lucht te zuiveren in zeven stappen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoe houd je hetlucht van een gezond en schoon huis? Als u geen luchtreiniger heeft, kunt u in zeven eenvoudige stappen handelen. Als u in de stad of in een verstedelijkt gebied woont, is het mogelijk dat er buitenlucht is vervuild. Luchtverontreiniging is een ernstig probleem en heeft zeer negatieve gevolgen voor de menselijke gezondheid. Het inademen van vervuilde lucht het kan leiden tot talrijke aandoeningen van de luchtwegen.

Het is zeker niet mogelijk om zelf een stad op te ruimen maar je kunt wel beginnen met de keuken en de slaapkamer! Het is belangrijk om eenschone lucht vooral als je veel thuis bent en we slapen, lunchen, vrienden uitnodigen voor thee… dus beter zuiveren de binnenlandse lucht om een ​​gezonde en frisse omgeving te behouden! Hier zijn de zeven zetten:

# 1 Groene duim. Planten en vooral groene bladeren spelen een zeer belangrijke rol bij het onderhoudschone lucht. Het is niet nodig om een ​​hele tuin aan te leggen, maar een paar planten in de hoeken of op de vensterbanken. Hun aanwezigheid kan de kwaliteit van de lucht helpen verbeteren, wees niet bang om er ook een in de slaapkamer te houden: de bladeren van de planten absorberen dekooldioxide en geef zuurstof terug. De hoeveelheid geproduceerde zuurstof overdag is groter dan de hoeveelheid die 's nachts wordt afgetrokken, dus de balans is positief en je man / vrouw verbruikt veel meer zuurstof dan een plant opneemt! Bovendien hebben planten invloed op de temperatuur en reguleren ze de luchtvochtigheid!

#2 Stofzuiger. Een goede stofzuiger kan samen met het stof andere vervuilende deeltjes verwijderen. Je kunt de vloer elke dag vegen, als onderdeel van het dagelijkse onderhoud, maar zorg ervoor dat je de stofzuiger minstens één keer per week gebruikt om het stof in de kiem te smoren!

# 3 Chemisch verbod. Verbied chemicaliën of gebruik ze alleen als dat nodig is. Luchtverfrissers worden niet aanbevolen omdat ze rijk zijn aan stoffen die de longen kunnen irriteren. In dit artikel wat advies over hoe je chemicaliën kunt vervangen door natuurlijke producten zoals azijn, bicarbonaat ...

# 4 Windows aangescherpt. Als u uitkijkt over een grote tuin, kunt u de ramen veilig wijd open houden, maar zo niet ... de ramen laten het toe verontreinigende stoffen buiten om het huis binnen te gaan. Er zijn momenten waarop het absoluut noodzakelijk is om de ramen open te houden om de ventilatie te verbeteren, maar zorg ervoor dat ze niet open staan ​​als dat niet zou moeten, vooral als u in de stad woont. U kunt de ramen liever in de vroege ochtenduren openen.

# 5 Rook niet. Het is beter om helemaal te stoppen met roken, maar als je het echt niet kunt, rook dan niet thuis! Het regent buiten en je kunt gewoon niet zonder je avondsigaret? Wijs een klein gedeelte van uw huis toe en gebruik dit als 'rookgebied", Zorg ervoor dat het nogal geïsoleerd en" gesloten "is om de verspreiding van rook niet mogelijk te maken e slechte geuren.

# 6 Weg met de vochtigheid. Schimmel ontwikkelt zich op vochtige, donkere plaatsen. Als u schimmelsporen inademt, kunt u ademhalingsmoeilijkheden krijgen, zoals hoesten, niezen en piepende ademhaling. Lees ook: hoe je een kamer ontvochtigt.

#7 Huisdieren. Ja, als u een liefhebber van dieren bent, is het mooi, maar zorg ervoor dat hun gewoonten de gezondheid van uw omgeving niet belemmeren. U hoeft natuurlijk niet uw eigen te plaatsen huisdieren bij de deur, alleen stofzuiger vaker!

Luchtreinigers

Raadpleeg het artikel voor meer informatie over filters en reinigingsapparatenHoe de lucht thuis te zuiveren.

Fotokrediet | stoelen.wsVideo: DE RADIATOREN ONTLUCHTEN, DOE JE ZO! (Mei 2022).