Zoekopdrachten

Olympische Spelen van 2012 in naam van duurzaamheid

Olympische Spelen van 2012 in naam van duurzaamheid


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De Olympische Spelen van 2012 ze vullen zich met eco-duurzaamheid, eerst met Tower Bridge, daarna met i elektrische voertuigen. De burgemeester van Londen, al beroemd om zijn elektrische fietsen hij zegt enthousiast te zijn en denkt dat dit de ideale manier is om te verspreiden elektrische auto's.

De multinational General Electric is nog steeds synoniem voor duurzaamheid voor Olympische Spelen van Londen 2012. We hebben zijn toewijding aan de low-impact verlichting van de beroemde Tower Bridge al gezien, vandaag vinden we hem mobiliteit met laadpalen voor elektrische auto's, de DuraStation-stations die deel gaan uitmaken van het Source London-netwerk, het grootste in het Verenigd Koninkrijk. In 2013 zal Souce London 1.300 stations hebben.

DuraStation-laadstations zijn niet het enige juweeltje voor de duurzame mobiliteit200 werden ter beschikking gesteld van atleten elektrische auto's om door de stad te bewegen tijdens Olympische Spelen 2012.

"Ik geloof - zei de burgemeester van Londen, Boris Johnson - dat het stimuleren van de verspreiding en het gebruik van elektrische auto's en het ondersteunen van sport een effectieve manier is om het doel te bereiken ". Burgemeester Boris Johnson is in het hele VK beroemd vanwege het lanceren van een plan fiets delen effectief en vaak was hij paparazzi op weg naar zijn werk met de fiets of het openbaar vervoer.

Daar duurzame mobiliteit maakt volledig deel uit van de toezegging van de burgemeester om van Londen de Europese hoofdstad van elektrische voertuigen te maken. Het doel is om te zorgen voor meer ademende lucht en om de CO2-uitstoot te verminderen.Video: ARCADIS u0026 Duurzaamheid (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Cass

  Ik ben het ermee eens, het is de grappige zin

 2. Riagan

  Dit is geweldig. Dit is onze Braziliaan. Goed gedaan

 3. Powwaw

  ik zou dit graag willen

 4. Perren

  Ik denk dat hij het mis heeft. Ik ben er zeker van. Schrijf me in PM, spreek.Schrijf een bericht