Zoekopdrachten

Ravello, Maiori en Minori, schatten om te ontdekken

Ravello, Maiori en Minori, schatten om te ontdekken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

We weten dat we, om op een ethische manier te reizen, de voorkeur moeten geven aan de toeristische bestemmingen van ons land. Daarom bieden we u vandaag een virtuele tour a Ravello, een van de juweeltjes van de kust van Amalfi. Op 350 meter hoogte, tussen villa's, adembenemende uitzichten en de zee.

Om in een aards paradijs te landen hoef je niet naar Bora Bora te vliegen, reis gewoon langs de kusten van Italië om te ontdekken toeristische bestemmingen voor de zomer. Ravello is een kleine stad, maar biedt de mogelijkheid om cultureel, architectonisch, artistiek, kust- en naturalistisch toerisme in één oplossing aan te bieden. Wat kun je doen in Ravello?

KIJKEN DE FOTO'S VAN RAVELLO

  • Diverse soorten toerisme
  • Trekking
  • Klimmen
  • MBT
  • Live muziek

Ravello het is perfect voor iedereen die ervan wil genieten zomervakantie in rust en stilte. Een paar kilometer van het kristalheldere water van de kust van Amalfi ontdekken we een plaats die beroemd is om zijn vredige sfeer en rijk is aan architectonische juwelen van zeldzame elegantie: een laan geflankeerd door lindebomen en cipressen, watervallen van bloemen en een uitkijktoren die doordrenkt lijkt te zijn in de zee .

Ravello is verbonden met de betoverende badplaats Minderjarigen, Minori werd door de oude Romeinen gekozen als bestemming om zich aan otium te wijden, de verschillende villa's getuigen hiervan, waaronder de Villa Romanda van de tweede A.D. Niet te missen, in Maiori, burgers die met minderjarigen verbonden zijn, de mogelijkheid om te lunchen of dineren in de Normandische toren, het enige privé bolwerk in de Middellandse Zee dat, met zorgvuldige restauratiewerkzaamheden, nu een heerlijk en prestigieus restaurant herbergt.

KIJKEN DE FOTO'S VAN RAVELLO

Terugkerend naar Ravello, is het verplicht om het Villa Rufolo, het speerpunt van het historisch en architectonisch erfgoed van Ravello. Niet alleen geschiedenis en architectuur, maar ook open lucht en natuur, met goed onderhouden tuinen die rijk zijn aan vegetatie. We noemden eerder cultureel toerisme, omdat elk jaar de Ravello-festival vol evenementen variërend van klassiek tot lichtere muziek. Voor de sportievelingen zijn er meer dan 100 routes opgesteld door CAI (Italian Mountain Sports Association).

Andere rapporten uit Italië:
Terre di Traiano, Apulië
Langzame lente
Vicarello Castle, Toscane
Grassano Park | Niet te missen!

KIJKEN DE FOTO'S VAN RAVELLO
Fotocredits | Anna De Simone - op twitter @annadesimoneVideo: Ravello, Amalfi, Maiori u0026 Minori (Mei 2022).