Zoekopdrachten

WWF is op zoek naar vrijwillige fietsers

WWF is op zoek naar vrijwillige fietsers


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De WWF zoekt fietsers vrijwilligers die op twee wielen stappen om de aarde te redden. Als je passie er is fiets waarom zou u deze kans niet aangrijpen om met een mooie rit bij te dragen aan het welzijn van het ecosysteem van de aarde? Twee speciale gasten zullen deelnemen aan het evenement, de zangers Elisa en Niccolo ’Fabi.

Dit is geen wielerwedstrijd maar een nobel werk: i fietsers zij worden energiedonoren tijdens het Hour of the Earth-evenement, georganiseerd door het WWF.

Op de wwf-website zijn selecties geopend om aanmeldingen te verzamelen van vrijwillige motorrijders die op 31 maart vanaf 20.30 uur, ter gelegenheid van het Earth Hour, op twee wielen willen stappen om in de energiebehoefte van de "Pedaal podium”Van de Tetes de Bois. Het podium waarop het gratis concert zal plaatsvinden "Goodbike'En dat hij wordt aangedreven door 128 fietsen die voorbij worden getrapt fietsers sindsdien gerekruteerd op internet WWF.

Het podium zal worden opgesteld in Rome, in de stad Castel Sant'Angelo en onder de gasten zijn de uitzonderlijke twee Italiaanse zangers: Elisa en Niccolo Fabi. Andere getuigenissen van het evenement WWF Ik ben de presentator Paola Saluzzi, het Italiaanse rugbyteam en alle ambassadeurs van de vorige edities, waaronder de Roma-voetballer Francesco Totti, de zanger Marco Mengoni en de beroemde Italiaanse zwemmer Massimiliano Rosolino.

31 maart wordt een echte wereldtour met de lichten uit, duizenden steden, monumenten, gebouwen en huizen zullen hun lichten uitdoen omwille van het milieu. In Italië zijn er 190 gemeenten die zullen deelnemen en tal van monumenten die een uur lang geen CO2 meer uitstoten: Castel Sant'Angelo en de Sint-Pieterskoepel in Rome, het Teatro alla Scala in Milaan, Piazza San Marco in Venetië, de Toren van Pisa, Duomo, Baptisterium en Ponte Vecchio in Florence, de Mole Antonelliana van Turijn, de Sassi van Matera, het Aquarium van Genua ...

Hoe doet de Pedaal podium? Het concert Goodbike is de eerste eco-show ter wereld aangedreven door de kracht van fietsers. De fietsers wwf vrijwilligers met hun ritten verlichten ze niet alleen het podium, maar voeden ze ook het akoestische systeem. De 128 fietsen hebben een speciale standaard die is verbonden met een dynamo, zodat bij elke pedaalslag de kinetische energie wordt opgewekt door fietser het wordt direct omgezet naar elektrisch om de liveshow tot leven te brengen. Als iemand zich het oude experiment herinnert van de hamster die in het wiel rent en de dynamo aangesloten op de gloeilamp, zullen ze meteen begrijpen hoe 128 trappers zoveel energie kunnen produceren!Video: WWF-commercial: Win de wereld (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Tamnais

  Prachtige gedachte

 2. Baen

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - erg druk. Maar Osvobozhus - Schrijf noodzakelijkerwijs wat ik denk.

 3. Gascon

  Het hoogste aantal punten wordt behaald. Ik denk dat dit een goed idee is. Ben het helemaal met haar eens.

 4. Moogull

  Interessant thema, ik doe mee. Ik weet dat we samen tot een goed antwoord kunnen komen.Schrijf een bericht