Zoekopdrachten

Expo 2015, op zoek naar groene partners

Expo 2015, op zoek naar groene partners


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Welke bedrijven zullen de hoofdrolspelers zijnExpo 2015? Terwijl Milan relaties met China wil smeden en Israël onder druk zet, staat de aanbesteding op het punt te sluiten.Expo 2015 gelanceerd om een ​​energiepartner te selecteren die de principes van ecologische duurzaamheid en nulemissie kan toepassen, sleutelconcepten voor de internationale tentoonstelling die in Milaan wordt gehouden.

Tegen de eerste helft van maart zal het winnende bedrijf van de aanbesteding die door de commissie is opgezet, worden benoemd Expo 2015 om een ​​ideale energiepartner te selecteren die voldoet aan alle nul-impactcriteria en over alle kwalificaties beschikt om de antimaffiacontroles te doorstaan ​​die worden beheerd door de prefectuur van Milaan.

De bedrijven die hun aanwezigheid op de eerste rij al hebben bevestigd, zijn Telecom, Cisco en Accenture. De zojuist genoemde bedrijven zullen natuurlijk niet de enigen zijn, deExpo 2015is naast de energiepartner op jacht naar bedrijven die zich kunnen bezighouden met security, Cyber ​​Expo en de realisatie van een op maat gemaakte terminal voor het evenement. Milieubescherming, duurzame mobiliteit, innovatie en veel technologie, dat zullen de echte hoofdrolspelers zijnExpo 2015 die ook tot leven komen door de voorbereiding van de Digitale slimme stad, die wifi-dekking in heel Milaan zal brengen. Wie zorgt voor de Digital Smart City? Het bedrijf Cisco-systeem. Maar laten we een overzicht maken van de bedrijven die zeker zullen deelnemen aan deExpo 2015 in Milaan.

Cisco-systeem, zeggen dat het handelt telecommunicatie is een understatement. Het Cisco-bedrijf is een wereldleider in het leveren van netwerkoplossingen; systemen die de manier waarop mensen communiceren transformeren. Het behandelt de ontwikkeling van hardware en software en benodigdheden. Cisco heeft wereldwijd meer dan 66.500 medewerkers in dienst. Het bedrijf is een leider inkernzaken routing en switching, dus niemand beter dan zij kon zorgen voor het opzetten van de Digitale slimme stad toepassing van de meest geavanceerde technologieën: netwerken, datacenter, mobiliteit, unified communication en telepresence. In Italië heeft Cisco meer dan 700 medewerkers, waaronder het hoofdkantoor in Milaan met Vimercate.

Voor Telecom is er in Italië althans geen introductie nodig, maar het bedrijf Accenture? Wat doe jij? Als Cisco System synoniem kan zijn met telecommunicatie, Accenture is een bedrijf dat we in veel delen van de markt aantreffen omdat het zich bezighoudt met bedrijfsadvies, technologische innovatie en outsourcingdiensten. Het heeft meer dan 236.000 professionals in meer dan 120 landen over de hele wereld. Volgens dit eerste overzicht kan worden gezegd dat deExpo 2015 het wil alleen het beste en doet dat door zich te concentreren op grote bedrijven. Dit is waarom de commissie Milaan Expo 2015 onlangs zijn interesse in Israëlische groepen kenbaar maakte, wordt aangenomen dat zelfs bedrijven in dat land veel kunnen geven. De bedoeling? “Feeding the Planet & Energy for Life

bewerkt door Anna De SimoneVideo: New Holland Agriculture at the World Expo Milano 2015 (Mei 2022).