Zoekopdrachten

Verfrommelde stad, onverwoestbare toeristenkaarten

Verfrommelde stad, onverwoestbare toeristenkaarten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vakantietijd? Het is tijd om uw toeristische attracties te veranderen en uzelf te vernieuwen met de eco-kaarten! Ze zijn niet nodig voor duurzaam toerisme, maar ze kunnen grote verrassingen onthullen door onconventionele plaatsen te melden en vooral niet overwogen door traditionele plaatsen toeristenkaarten. Een volledig Italiaans keerpunt, in feite zijn de toeristenkaarten gemaakt door een jonge Italiaanse jongen, Emanuele Pizzolorusso die op de eco-kaarten onverwoestbaar en waterdicht met zeer speciale referentiepunten. Ondanks het succes van gps-apparaten, geven veel toeristen de voorkeur aan kaarten die helaas aan het einde van de vakantie snel worden weggegooid omdat ze nu volledig geruïneerd en onbruikbaar zijn. Om dit probleem te overwinnen, werd de Crumpled City geboren, eco-kaarten die slechts 20 gram wegen, gemaakt van een ultrabestendig materiaal dat niet kreukt, zelfs niet als het papier gekreukt is om in de zakken van jeans te stoppen.

Wat onderscheidt de Verfrommelde stad van conventionele toeristenkaarten is het niet alleen het materiaal maar ook de signalering van de zogenaamde Soul Sights, dit zijn de 10 plaatsen die niet conventioneel zijn voor massatoerisme, maar even opmerkelijk en in staat de toerist sprakeloos te maken. De kaarten kosten 12 euro per stuk, maar het is mogelijk om een ​​verzamelbox van 5 euro te kopen Verfrommelde stad tegen een prijs van 45 euro. Er zijn 32 steden beschikbaar, waaronder Hamburg, Amsterdam, Barcelona, ​​Berlijn, Chicago, Kopenhagen, Edinburgh, Florence, HElsinki, Lissabon, Milaan, New York, Wellington, Oslo, Parijs, Rome, San Francisco, Stockholm, Sydney, Tokio, Toronto, Venetië en kunnen worden gekocht in de Palomar-winkel.

Er zijn ook kaarten ontworpen voor de kleintjes, toeristische kaarten zijn niet uitsluitend bedoeld voor degenen die op een ethische manier willen reizen, maar gezien de bestemmingen eerder gericht op een groot publiek. Ons advies blijft om afval te minimaliseren en misschien zo min mogelijk van huis weg te gaan Verfrommelde stad onder de Soul Sight zullen ze enkele leuke verrassingen kunnen reserveren die niet worden onthuld door de huidige GPS.Video: Launch of Suriname E-Visa and E-Tourist Card 29-04-2019 (Mei 2022).