Zoekopdrachten

Blijf fit zonder het huis te verlaten

Blijf fit zonder het huis te verlaten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Weet hoe in deze tijd van sociale afstandelijkheid en huiselijk isolement fit blijven zonder huis te verlaten het is essentieel om te voorkomen dat u uw welzijn verliest dat is verworven door jarenlange sportschool en fysieke activiteit of ... ontdek hoe effectief het kan zijn om een ​​correct routine- dagelijks, optimaal gebruik makend van de beschikbare tijd.

Maar hoe doe je dat?

Hieronder wilden we enkele eenvoudige benaderingen delen die u waarschijnlijk zouden kunnen helpen blijf een beetje fitter op een simpele, handige en leuke manier!

Creëer een dagelijkse routine

Het eerste dat we u aanraden te doen, als u op zoek bent naar een complete trainingsroutine, is proberen te streven oefeningen met hoge intensiteit, die cardio stimuleren en het hele lichaam beïnvloeden. Op internet kun je verschillende kaarten vinden opoefenen zonder apparatuur, en veel van deze bieden een aanpasbaar en niet bijzonder tijdrovend circuit.

Cardio

Cardio is het onderdeel van thuistraining waarmee u dat kunt overtollig vet verliezen en… het goede nieuws is dat je zeker geen grote apparatuur nodig hebt om de meest bruikbare oefeningen te kunnen reproduceren.

Sommige van deze trainingen - zoals trainingen waarbij een springtouw of push-ups worden gebruikt - zijn in wezen gebaseerd op uw lichaamsgewicht en bewegingssnelheid. Andere oefeningen kunnen in plaats daarvan kleine gewichten gebruiken, maar we zijn ervan overtuigd dat u zeker geen moeite zult hebben om geldige vervangers te vinden (een pakje waterflessen kan bijvoorbeeld voldoende zijn voor de meeste oefeningen en atleten).

Lees ook: Wat te eten voor de training

Kracht

Push-ups zijn een geweldige manier om fysieke kracht op te bouwen en hebben ook het extra voordeel dat je je kern en onderlichaam aan het werk krijgen.

Om een ​​perfecte push-up te voltooien, is het noodzakelijk dat uw rug tijdens de beweging perfect recht blijft en dat uw ogen gefocust zijn op het fixeren van een punt ongeveer een meter voor u, om uw nek niet te belasten.

Als je push-ups echter saai vindt, probeer dan de oefening dynamischer te maken door ook je handen en knieën te activeren. Je kunt push-ups proberen op gebogen knieën, push-ups met één hand tegelijk doen of je handen balanceren op een medicijnbal.

Benen

Als je je wilt concentreren op je quads, bilspieren, pezen of dijen, probeer dan een paar simpele squats of lunges. Dit zijn oefeningen zeer effectief die geen apparatuur nodig hebben. Lunges en hoge knieën zijn geweldige manieren om het onderlichaam te trainen, en ze kunnen het ook op verschillende manieren doen.

Het advies dat we willen delen, is om je training te combineren met verschillende squats, sprongen aan het einde van de push-up of meer. Je kunt proberen, als je een meer gevorderd fitnessniveau hebt, zelfs om op het ene been te hurken, waarbij je het andere been tijdens de beweging recht houdt, zodat het voor je uitsteekt bij het hurken.

Als squats en lunges niet jouw ding zijn, zijn er nog andere routine- die u kunt kiezen om te adopteren. Een goeie bijvoorbeeld routine- is van plan om op één knie te balanceren terwijl het andere been wordt opgetild. Het is een simpele oefening, ook geschikt voor degenen die net voor hun lichaam beginnen te zorgen, maar zeer effectief!

Buikspieren

Oefeningen die zich richten op buikspieren ze behoren tot de gemakkelijkst thuis te voltooien, niet in de laatste plaats omdat er voor veel ervan geen apparatuur nodig is. Als u zich verveelt bij het doen van eenvoudige buikspieren, probeer dan uw oefeningen gevarieerder te maken door uw armen boven uw hoofd uit te strekken en kortere en misschien iets snellere bewegingen te maken.

Yoga

We kennen het allemaal yoga verhoogt de flexibiliteit en is voor veel mensen een kalmerende praktijk. Yoga heeft echter ook enkele onverwachte voordelen die je misschien kunnen overtuigen om de activiteit ervan te overwegen, aangezien het de spijsvertering kan verbeteren, de immuniteit kan versterken en de hersenfunctie kan verbeteren.

Het is echter waar dat yoga moeilijk te beheersen kan zijn zonder hulp. Om deze reden zijn er enkele apps die geschikt voor u kunnen zijn en die, zelfs als ze de begeleiding van een professionele expert in deze discipline zeker niet zullen kunnen vervangen, u toch effectief dichter bij deze wereld kunnen brengen.

Conclusies

Onthoud dat welke oefening u ook volgt, elke training een warming-up moet bevatten, zoals een wandeling door het huis van een paar minuten, vergezeld van armoefeningen. Daarnaast moet de training ook een cardio-element bevatten, zoals een snellere wandeling, een run of een oefening waarbij sprake is van springen. Ten slotte moet het ook weerstandsoefeningen bevatten, zoals squats, pushups of oefeningen met kleine gewichten.

De afsluiting van de training zou kunnen worden gecentreerd op strekken, om de flexibiliteit te vergroten. Wissel alles af met yoga en technieken die de spieren kunnen ontspannen en… een goede conditie!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in ons artikel over hoe een spier-elektrostimulator werkt.


Video: Employment Webinar Help am I still up-to-date with the current trends in labour law? (Mei 2022).