Zoekopdrachten

Hond blaft op het balkon

Hond blaft op het balkon


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hond op het balkon, verlaten of gelukkig, van de buurman of van de onze, het is goed om ons altijd af te vragen waarom het er is en of het ons uitkomt. Zonder iemand a priori te veroordelen, zijn honden geen balkondieren, ze kunnen daar tijdelijk verblijven en niet onder een brandende zon, of zelfs bij sneeuwstormtemperaturen. Laten we eens kijken wat we moeten doen als we een hond op het balkon.

Hond blaft op het balkon

Dit is een klassieker: de ruzie tussen buren omdat een van hen een hond op het balkon blaffen. Dit gebeurt vooral als het een gewoonte is en niet een incidentele situatie, en als de hond enkele uren op het balkon blijft, waardoor overlast voor de hele buurt en soms zelfs naar de buurt.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat in de zomer, vooral in de stad, het balkon echt is dodelijke val voor een blaffende hond misschien in de hoop dat iemand hem komt redden.

Hond op het verlaten balkon

Als we een hond op het balkon zien die lang blijft liggen, is dat goed waarschuw de leidinggevenden omdat het daar misschien is verlaten. In deze gevallen worden de omgevingscondities niet in de gaten gehouden en wordt de politie gewaarschuwd waarom de meester is strafbaar.

WHO laat huisdieren achter of houdt ze in gevangenschap begaat een misdaad. Als dat zo is, is het ook beter om te documenteren dat de hond op dat moment in de steek is gelaten en dat hij er vele uren is geweest, zodat het duidelijk is dat het dier er maar een paar uur heeft gelaten.

Hond op het balkon: leest

De wet is niet duidelijk en duidelijk over deze situatie, dus het is vaak moeilijk in te schatten en te begrijpen of de eigenaar te goeder trouw heeft gehandeld of zelfs om de hond zich beter te laten voelen. Soms zelfs een hond op het luchtige en koele balkon, kan zich veel beter voelen dan thuis. Veel hangt er dus van af omgevingsomstandigheden en de tijd waarin het dier op het terras verblijft.

Het is belangrijk om goed te evalueren de omstandigheden van het dier en de beschikbare ruimte die geschikt moet zijn voor uw maat. Het is duidelijk dat een portemonneehond en een sint-bernard zich niet op hetzelfde aantal vierkante meters op hun gemak voelen en hebben verschillende behoeften.

Over het algemeen zegt de wet dat als het balkon schaduwrijk iszelfs gedeeltelijk, en er is water beschikbaar, dan is er geen betwistbaar illegaal gedrag, maar als het dier wordt blootgesteld aan de brandende zon en geen beschutting heeft, dan de Carabinieri en / of de gemeentepolitie moet worden gebeld.

De wet bevat "Iedereen die dieren bezit in omstandigheden die onverenigbaar zijn met hun aard en die ernstig lijden veroorzaakt", en van tijd tot tijd moet worden begrepen wat wordt bedoeld met "Ernstig lijden", ook gezien dat de hond niet kan vertellen wat hij heeft geleden.

Mishandelde hond op het balkon

Een hond die tijdelijk op het balkon staat, wordt officieel niet als een mishandelde hond beschouwd. Daarom is er in deze gevallen geen misdaad van dierenmishandeling noch dat van het achterlaten van dieren.

Maar als we een dier zien waarvan we denken dat het kan lijden, misschien voor het risico om uzelf te wurgen met een riem of anders is het beter niet toe te staan ​​en te hopen dat de meester hem spoedig het huis binnenlaat. We kunnen proberen contact op te nemen met de eigenaar en als hij niet reageert, ga dan verder een dierenarts en brandweerlieden die hem zal redden door de eerste aandacht te schenken.

Hond 's nachts op het balkon

EEN hond op het balkon 's nachtsen blaft hoogstwaarschijnlijk bij elk geluid dat het hoort. Er zijn een aantal zomeravonden waarin je misschien gelukkiger bent vanwege de temperatuur- maar we zorgen ervoor dat het niet te veel problemen veroorzaakt voor degenen die in de buurt wonen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

 • Zonnebaden op het balkon: voordelen en tips
 • Dierenmishandeling
 • Hond aan de ketting


Video: Huisdieren. nl. Anniek - Blaffen Naar Voorbijgangers (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Baal

  Whistling all upstairs - the speaker discovered America. Bravo bravo bravo

 2. Maulkis

  je hebt het geweekt))))

 3. Peneus

  Ik vind dit onderwerp leuk

 4. Dairn

  Ik geloof dat je het mis had. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM.Schrijf een bericht