Zoekopdrachten

Gezichtsgymnastiek

Gezichtsgymnastiek


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gezichtsgymnastiek, toegewijd aan het gezicht en vooral toegewijd aan degenen die bang zijn om oud te worden, maar niet alleen. Het is ook een zeer nuttige oefening om te ontspannen en de esthetiek van het gezicht en gezichtsuitdrukkingen te verbeteren. Het is oud, als idee en ook als gewoonte, maar na verloop van tijd is het geëvolueerd en gemoderniseerd, tegenwoordig zijn er talloze oefeningen en veel nieuwe technieken die op beide zijn gericht strek je gezicht, allebei voor het verschijnen van rimpels vertragen, allebei voor versteviging van de wangen.

Gezichtsgymnastiek tegen rimpels

Daar primaire functie, is zeker om rimpels te verminderen en het is dankzij deze effectieve actie dat de Gezichtsgymnastiek het heeft zowel in het Westen als in het Oosten zijn intrede gedaan. Sommigen praten er zelfs over als een soort natuurlijke facelift en zonder kosten, ik weet niet of ze overdrijven of niet, maar het is het proberen waard.

Gezichtsgymnastiek: het werkt

Het werkt al jaren, het heeft tenminste eeuwenlang geholpen, de Gezichtsgymnastiek, om goed oud te worden, maar in onze tijden van mode die komen en gaan, lijdt het aan een hikpopulariteit die verdieping vereist, om laat ons toe om een ​​mening te formuleren, als we het nuttig achten. Hij gelooft in Gezichtsgymnastiek, zal hij ook geloven in yoga voor het gezicht, maar de eerste wordt vaak aangeboden samen met fysiotherapie en revalidatiesessies, voor esthetische doeleinden.

Het doel van deze oefening is om ons te helpen een grotere elasticiteit van de gezichtshuid te behouden of te herstellen. Een van de aspecten die ons ertoe moeten aanzetten om, indien geïnteresseerd, de Gezichtsgymnastiek, is de totale afwezigheid van contra-indicaties. En het is niet alleen voor vrouwen, het heeft hetzelfde effect op zowel vrouwen als mannen, en het verlangen ernaar geen rimpels in het gezicht het wordt vaak gedeeld.

Gezichtsgymnastiek: haar

Waarom het Gezichtsgymnastiek inwerkt op het haar is het ook nodig om in te werken op de frontale spier door de handen precies op het voorhoofd te plaatsen om de frontale spier omhoog te duwen en vervolgens de contractie enkele seconden vast te houden. Het gaat keer op keer en regelmatig herhaald, om het van kracht te laten worden.

Gezichtsgymnastiek: wangen

De wangen zijn het gebied van het gezicht dat vaak het meest betrokken is en het is daarom belangrijk en voordelig om te weten hoe u ze vrijwillig kunt bewegen. Daar gezichtsgymnastiek het leert ons precies dat, om de spieren van het gezicht te bewegen en ze in training te houden. De meest geschikte oefeningen zijn massages die ons concentrisch leiden om de verschillende geïnteresseerde delen te verstevigen, vaak met gunstige effecten ophet volume van de lippen of jukbeenderen.

Gezichtsgymnastiek: neus

De neus is vanwege zijn centrale ligging altijd of bijna altijd geïnteresseerd in de oefeningen van Gezichtsgymnastiek die worden voorgesteld, een goede vervanging van cosmetische chirurgie, zeker duurder en niet altijd duurzaam. Als we goden willen hebben resultaten op de neus, we moeten beginnen vanaf het bovenste deel van het gezicht en dan naar beneden gaan, maar laten we over een paar dagen geen wonderen verwachten, we hebben er minstens dertig nodig, rekening houdend met het feit dat het 10 minuten training per dag in totaal, niet alleen voor de neus.

Gezichtsgymnastiek: ogen

Waarom het Gezichtsgymnastiek een effect hebben op de oogleden en ons ook een glad voorhoofd geven, we moeten ons concentreren op oefeningen die dit gebied verplaatsen door te beginnen te fronsen en vervolgens te fronsen doen alsof ze mokkend zijn en daar 10 seconden blijven. Dan kunnen we weer een serene uitdrukking aannemen, onze wenkbrauwen optrekken en onze ogen wijd openen. Deze nep-steenbolkspel, om effect te hebben, moet het op zijn minst worden herhaald 10 keer per dag.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

  • Trucs om je gezicht niet aan te raken
  • Somatische kenmerken: etniciteiten en middelen
  • Gezichtsherkenning: software en apps
  • Hoe blijf je fit
  • Fysionomie van het gezicht
  • Dieet en een lang leven
  • Buik dans
  • Rode wangen bij kinderen


Video: Face Yoga - 6 Exercises To Do At Home (Mei 2022).