Zoekopdrachten

Vaste conditioner: hoe het werkt en voordelen

Vaste conditioner: hoe het werkt en voordelen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Misschien is het u ook overkomen om te horen dat u het solide conditioner, terwijl je voor het eerst vaste shampoo koopt, een beetje bang voor het resultaat. Ik ging de dubbele uitdaging aan om het resultaat van een verandering te verifiëren, van vloeibaar naar algemeen vast. Het was een duurzame keuze voor mij en voor vele anderen die proberen hun dagelijkse gewoonten te veranderen en proberen een handje te helpen aan deze zeer gebruinde planeet. Wat is de impact van mijn squat vaste shampoo en solide conditioner, Ik kan je dit niet vertellen, ik denk dat het echt minimaal is, maar je probeert je steentje bij te dragen, in de hoop dat degenen met meer beslissingsbevoegdheden denken zoals wij.

Vaste conditioner en terug naar zeep

Het idee en de mode van vaste shampoo ze komen tegelijk aan met de terugkeer van de zeep die de afgelopen jaren voor het gemak van vloeibare zeep bijna in de kelder was geplaatst. Dat laatste, zeker praktisch en misschien nog wel hygiënischer, had de voorkeur parallellepipedum zeep direct tussen de handen te worden gewreven, verdacht van slechte hygiëne en een vat voor bacteriën. Deze stedelijke legende bestaat al heel lang, totdat een beetje milieubewustzijn, gecombineerd met liefde voor de waarheid, ons ertoe bracht te verifiëren dat dit helemaal niet het geval was.

Hier dan, de zepen die onze grootmoeders vroeger op de markt verschenen, soms met een bijna vintage smaak, zelfs in de verpakking, en samen met hen producten die in het verleden minder waren gezien en die we allemaal met verlegenheid experimenteren en nieuwsgierigheid. Ik verwijs naar vaste shampoo en vaste conditioner. Waarom blijven we beweren dat dit een ecologische keuze is? Omdat het producten zijn die ze niet hebben vervuilende verpakkingen en dat laat geen afval toe.

Vaste conditioner: hoe het werkt

De vaste conditioner moet precies zoals de vaste shampoo worden aangebracht, niets anders en moeilijks. Dit betekent dus dat we onze balsem in de hand zullen vinden en dat zal moeten wrijf het een beetje’, Na het te hebben bevochtigd, en het dan altijd" door "onze handen op het haar aanbrengen. Het wordt niet aanbevolen om de conditioner "stuk zeep" direct op het haar te gebruiken, het is moeilijker om de hoeveelheid te doseren en het effect is misschien niet het gewenste effect, net als bij de shampoo.

Als we ons ongemakkelijk voelen bij het aanbrengen van de balsem, we kunnen een kommetje klaarmaken en wat conditioner, een paar vlokken oplossen met warm water dat we direct op het haar kunnen gieten en dan uitspoelen. Ik voel me meer op mijn gemak met de eerste techniek, zeker sneller, maar iedereen kan het proberen

Degenen die gewoonlijk door de schappen van de supermarkt dwalen op zoek naar het juiste product voor hun haar, alle indicaties lezen en de varianten bestuderen die elk merk produceert om het recept voor geluk te zoeken, kunnen aanvankelijk teleurgesteld zijn door het bescheidener aanbod van vaste conditioners. De markt groeit echter en je kunt veel interessante oplossingen vinden die daar perfect bij passen behoeften van onze huid en ook voor die van onze omgeving.

Als we buiten Italië kijken, waar ze misschien vóór ons de milieubedrijf begonnen te ruiken, zijn er bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in solide producten, waardoor ze de grootste waardigheid hebben. Dit heeft geleid tot een rijk en interessant aanbod dat niets te benijden heeft met dat van vloeibare producten. Ik nodig je uit om te kijken wat het bedrijf te bieden heeft "Ethique ". Op de site vind je allerlei soorten vaste schoonheidsproducten, wasmiddelen, scrubs, vochtinbrengende crèmes, serums, zelfbruiners, shampoos en conditioners. Ze zijn veganistisch, duurzaam, van natuurlijke oorsprong, verpakt met biologisch afbreekbare materialen en laten daarom geen sporen na op het milieu. Niet alleen dat: de resultaten op het haar en op de huid zijn uitstekend, het haar blijft zacht en zijdezacht.

In het schoonheidsvoorstel zijn er ook moisturizers voor het gezicht en lichaam, shampoo en conditioner, in de vorm van stevige repen verpakt in een kartonnen verpakking, ook uitstekend mee te nemen voor onderweg. Ze sparen het milieu en ook de ruimte.

Vaste conditioner: waar te koop

Online kunnen we interessante voorstellen als deze vinden. Voor minder dan 10 euro kunnen we onze vaste conditioner proberen en proberen, het is een 100% natuurlijk en gezond product, zonder parabenen, geschikt voor veganisten, absoluut niet getest op dieren. Het is handgemaakt en bevat ook etherische olie van lavendel, de beste keuze voor alle haartypes, je ziet het al bij de eerste poging. Zelfs de droogste worden niet beïnvloed door uw beslissing, ze blijven soepel en zacht.

Als je de prijs zag en bang werd, heb je de wiskunde niet goed gedaan. We hebben het over een solide product, dus elke keer moeten we minimale hoeveelheden gebruiken. Dit betekent dat dit stuk zeep lang meegaat. In Italië kun je in de winkel ook vaste conditioners kopen, bijvoorbeeld bij Weelderig maar ook in alle winkels die bulkproducten verkopen, ook voor persoonlijke hygiëne.


Video: Ivor Cummins, New Docu The Covid Chronicles and more. EN NL subtitles (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mum

  Het is allemaal waar, maar wat mij betreft, als er bezoekers van de sites zijn, dan zijn er opmerkingen, TK. Iedereen wil deelnemen aan de bespreking van een bepaald onderwerp, waardoor ze in de cirkel van bloggers kunnen oplichten, dus ik denk dat het aantal opmerkingen in directe verhouding is van het aantal bezoekers .. nou, we nemen geen spam van Cursus

 2. Nisus

  Het gezaghebbende standpunt, merkwaardig genoeg..

 3. Abdi

  Persoonlijke berichten helemaal gaan vandaag?

 4. Vortigern

  Gewoon een geweldige gedachte heeft je bezocht

 5. Akinojas

  Dit is een conventie, niet meer, niet minderSchrijf een bericht