Zoekopdrachten

Minimale impact: de hele green in één klik

Minimale impact: de hele green in één klik


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kleding, cosmetica, wasmiddelen, kantoor- en huishoudelijke artikelen, voor kinderen en volwassenen ... a Minimale impact. Alleen groene dingen komen deze virtuele winkel binnen die is gemaakt met het doel om goed uit te geven om beter te leven. Eén klik en de winkelwagen vult zich, pure e-commerce: zelfs in Italië neemt het (langzaam) een vlucht omdat je hierdoor producten kunt kopen die anders moeilijk te vinden zijn tegen betaalbare prijzen.

Minimale impact werd opgericht om mensen te laten weten dat ecologische keuzes vaak mogelijk en binnen handbereik zijn en om de uitdaging van ecologische duurzaamheid aan te gaan. Het idee is van twee mensen, vrouw en echtgenoot, mama en papa, gedreven door de wens om vanuit hun idealen een bedrijf op te bouwen. Tegenwoordig is het een referentiepunt voor gezinnen, kooporganisaties, coöperaties en verenigingen.

“Met mijn vrouw Maria Rosaria - legt uit Giuseppe Avolivolo, Regisseur van Minimale impactwe waren jonge ouders die op zoek waren naar een steeds eco-duurzamer leven, vooral voor onze kinderen, en daarom waren we op zoek naar producten voor het dagelijks leven met een lage impact op het milieu.

Zo realiseerden we ons dat de goede wil eindigde waar we ze niet vonden groene alternatieven. Vandaar de uitdaging, die met zoveel passie begon, om een ​​referentiepunt te creëren voor de zoektocht naar milieuvriendelijke producten met minimale impact.

Dit alles gebeurde een paar jaar geleden en sindsdien is het initiatief alleen maar gegroeid, ook dankzij al diegenen die, te beginnen bij klanten, ons met hun verzoeken en meningen leiden ”.

De wens om altijd op de best mogelijke manier op verzoeken van klanten te reageren, heeft ertoe geleid dat Minimo Impatto werkelijk alles op haar portaal heeft aangeboden, volgens een strikt groene selectie. “Minimale impact - Giuseppe gaat verder - selecteer i beste duurzame producten aandacht besteden aan de milieu-impact van de LCA en de effecten op mensen. Elk product van de Minimale impact wordt gekozen op basis van de overtuiging om alleen de besten op te nemen, zowel vanuit het oogpunt van respect voor de persoon, te beginnen met kinderen, als de impact op het milieu. "

De nieuwigheid van Minimale impact eind 2012 is hetMakkelijk op te bergen, waardoor Minimale impact opent de aankoop van zijn producten voor iedereen die, misschien met een e-commerce maar met ruimte- en kostenproblemen, en die het aanbod willen uitbreiden, de producten van Minimale impact. De goederen worden pas betaald na ontvangst van de bestelling en de verzending vindt rechtstreeks plaats vanuit het hoofdkantoor van Minimo Impatto.

Minimale impact heeft een website, een blog en is aanwezig op grote sociale media

http://www.minimoimpatto.com

http://www.minimoimpatto.wordpress.com

http://www.facebook.com/minimoimpatto.page

https://twitter.com/#!/minimoimpattoVideo: Why Fault Injection is attackers weapon of choice in IoT era. Marc Witteman. Webinar (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Amnon

  Bravo, een briljant idee

 2. Doudal

  Je maakt een fout. Ik kan het bewijzen. E-mail me op PM, we praten.

 3. Napier

  Je zult je de 18e eeuw herinneren

 4. Gotaur

  Daarin zit ook iets denk ik, wat is het een prima idee.

 5. Lunn

  Ik ben u zeer dankbaar voor de informatie. Ik heb hiervan geprofiteerd.

 6. Mikazragore

  Sorry, ik duwde dat idee weg :)Schrijf een bericht