Zoekopdrachten

Pedal Power, om op te laden door te trappen

Pedal Power, om op te laden door te trappen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

We gaan naar de sportschool en volgen cursussen om onze houding te verbeteren, we kopen loopbanden om ook thuis fit te blijven, er zijn mensen die een fiets kopen en mensen die besluiten om een ​​heel speciale hometrainer te bouwen: geen wielen maar een systeem waarmee je naarHerlaadapparatentrappen!

Wordt genoemdPedaalkrachten bestaat uit een werkplek met een stoel die de gezondheid van onze rug kan beschermen, een bureau en pedalenaangesloten op een apparaat dat de kinetische energie van de draaibeweging van de pedalen kan omzetten in gebruiksklare gelijkstroom.

Kortom, terwijl we aan ons bureau werken en onze documenten ordenen, kunnen we trappen, calorieën verbranden, fit blijven, voor onze houding zorgen en… de notebook van schone energie voorzien! Als in de gevangenissen van Brazilië de gevangenen trappen om de straf in te korten, in de Italiaanse kantoren zouden de werknemers dat wel kunnen rijden om het salaris aan te vullen. Niet slecht zo'n systeem: het bedrijf bespaart op de elektriciteitsrekening en de werknemer krijgt gezondheids- en bedrijfsbonussen!

Pedal Power verandert in een kleine energiecentrale en kan elke fiets in een pedaalgenerator veranderen. Het ontwikkelingsteam beschouwt de kinetische energie die door de fietser wordt geproduceerd als een echte verspilling! "Er zijn een miljard fietsen in de wereld, er is minstens één fiets in elk gezin. In de toekomst hopen we elke fietser te zien met een apparaat dat kinetische energie kan omzetten in elektriciteit ". Dit zijn de woorden van het ontwikkelteam. Het principe is eenvoudig en wordt volledig getoond in deze video voorgesteld doorPedaalkracht.

Als je bedenkt hoeveel tijd elke Italiaan achter de computer doorbrengt en hoe lang het duurt voordat fietsers door de straten dwalen, zou de massaal verkregen energie een zeer significant cijfer kunnen zijn.Video: 5 Ways to Power Your Pedals! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Pax

    Ik gebruik al

  2. Nentres

    Absoluut met jou, het is het daarmee eens. Daarin is er iets en het is een uitstekend idee. Ik steun je.Schrijf een bericht