Zoekopdrachten

Solar rugzak met Italiaans merk

Solar rugzak met Italiaans merk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

We hebben het al een tijdje geleden gezien met de biologisch afbreekbare fles en iNature, de iPhone-hoes gemaakt in Italië. Italiaanse merken op naam van duurzaamheidBlack Sun, het Italiaanse merk dat een productlijn heeft gelanceerd, is daar een voorbeeld van groen het leuk vinden zonne-rugzak, in staat om elektriciteit te verkrijgen van zonnepanelen geïntegreerd in een hoogwaardig ontwerp.

KIJKEN FOTO'S VAN GROENE ZONNE-GADGETS

Die van Zwarte zon het zijn rugzakken met een nonchalante stijl, maar onmiskenbaar gezien hun eigenaardigheden! Ze bevatten zonnecellen die elektrische energie kunnen produceren en deze kunnen opslaan in speciale opslagsystemen. De energie wordt dan gebruikt in tijden van nood om mobiele telefoons, camera's, tablets, videogames en elk ander draagbaar apparaat op te laden.

De verzameling groen Black Sun, bestaat uit rugzakken op zonne-energie die elektriciteit in elke context brengen, van uitstapjes naar kantoor, zonder de zero-impact picknicks te vergeten! De bediening is heel eenvoudig: na de eerste keer opladen via het thuisnetwerk of de USB-aansluiting van de computer, zal de rugzak zijn opslagsysteem aanvullen met dezonne-energie. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van het zonnepanelen geplaatst in het buitenste deel van de rugzak.

De Black Sun-rugzakkenBovendien zijn ze waterdicht en uitgerust met talrijke en grote zakken waardoor ze veelzijdig en ideaal zijn in tal van en verschillende situaties: van werk tot levensstijl en toegewijd aan vrije tijd.

Black Sun is een merk van Tre Ellle srl, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van milieuvriendelijke producten om het milieu te respecteren en energie te besparen.

De Black Sun solar rugzakhet is het bewijs dat duurzaamheid in elke sector een rol kan spelen, ook in de mode.

KIJKEN FOTO'S VAN GROENE ZONNE-GADGETS

Gerelateerd artikel van april 2014Rugzakken op zonne-energie beschikbaar in Italië met opmerkingen en links om ze online te kopen.Video: How to change character, u0026 things you should know, MU ORIGIN 2, tvbybutatoy (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Leslie

  It's a pity that I can't speak right now - I'm very busy. I will be back - I will definitely express my opinion on this issue.

 2. Elston

  Bravo, wat zijn de juiste woorden ... briljante gedachte

 3. Burns

  Exacte zin

 4. Machar

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. We zullen bespreken.

 5. Maichail

  Mijn excuses, maar deze variant benadert me niet.Schrijf een bericht