Zoekopdrachten

Milieuvriendelijk speelgoed voor kinderen

Milieuvriendelijk speelgoed voor kinderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Alleen al eind november werden in Italië 300.000 in beslag genomen gevaarlijk speelgoed. Is het speelgoed dat u voor uw kinderen koopt echt veilig? Onder de 300.000 in beslag genomen speelgoed waren velen bestemd voor de vroege kinderjaren.


DE gevaarlijk speelgoed ze worden meestal in China gemaakt en bevatten giftige stoffen zoals ftalaten. De gebruikte ftalaten zijn bedoeld om het rubber zachter en flexibeler te maken, maar veroorzaken misvormingen in de groei van kinderen. Er moet veel aandacht worden besteed aan elektronische apparatuur, speelgoed zoals op afstand bestuurbare auto's, tracks of pratende poppen, naast ftalaten, kunnen ze kinetische energie bevatten die hoger is dan de wettelijk toegestane limieten. De batterijen, met het elektronische circuit, raken gemakkelijk oververhit met explosiegevaar.

Bij aankoop van een speelgoed- zorg ervoor dat de "Ce" -markering op de verpakking voldoet aan de grafische vereisten van Richtlijn 93/68 / EG, of om twijfel weg te nemen, koop speelgoed van veilige oorsprong. Handgemaakt en zelfgemaakt zacht speelgoed, misschien met katoen en natuurlijke stoffen. Tussen kinderspeelgoed zeker, we kunnen een Thee set gemaakt in gerecycled plastic.

Een klassiek cadeau voor kleine meisjes het bestaat uit kleine schotels en minipotensets. In dit geval moet ervoor worden gezorgd dat de gekochte producten vrij zijn van BPA en ftalaten, juist omdat meisjes dit speelgoed in hun mond dragen.

Felgekleurde cadeaus zijn erg populair bij jongere kinderen, maar het blijft een feit dat sommigen misschien iets eleganters willen. Zodat u kunt geven speelgoed gemaakt van hout zoals deze Zenblocks. Het productiemateriaal is walnotenhout, dit specifieke speelgoed is geschikt voor kinderen die houden van "gebouwen". Het oppervlak van elk stuk is rijk aan facetten en daarom kunnen de verschillende stukken op verschillende manieren worden gestapeld. Dergelijk speelgoed is niet de enige milieubewust maar ze stimuleren ook de geest van het kind door zintuiglijke ervaringen te geven tijdens het spelen.Video: 33 HACKS VOOR VOLWASSENEN MET SPEELGOED VOOR KINDEREN (Mei 2022).