Zoekopdrachten

Draadloos opladen van technologische apparaten

Draadloos opladen van technologische apparaten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Daar draadloos opladen Het is een van die dingen die we geweldig zouden vinden als de oplader van je smartphone in je tas verstrikt raakt. Of wanneer smartphones, tablets en pc's allemaal tegelijk moeten worden opgeladen (of gebruikt), maar de stopcontacten niet voldoende zijn.

De laatste grens van draadloos opladen technisch gezien is het JOS energie oppervlak, in feite een verlichtings- en oplaadsysteem dat bestaat uit een microgeperforeerd paneel waarop elektrische en elektronische apparaten kunnen worden gevoed en opgeladen zonder het gebruik van kabels, simpelweg door ze in elke positie en samenstelling te plaatsen.

We kunnen het draadloos opladen via aanraking noemen, maar hoe werkt het? Voor draadloos opladen alle meest voorkomende technologische apparaten zijn voldoende om ze aan het systeem te verankeren via een plug-in die drie dingen mogelijk maakt: zich hechten aan het micro-geperforeerde oppervlak van de plaat, geëlektrificeerd contact maken ter hoogte van de gaten, samen een groot aantal opladen van apparaten, zelfs als ze van elkaar verschillen. U kunt de schok niet krijgen omdat de stroom een ​​zeer lage spanning is.

Wat kun je herladen? Van telefonie tot de nieuwste generatie toestellen, van draadloze lampen tot audio-videosystemen, camera's en sensoren. JOS, geproduceerd door een Toscaanse start-up genaamd JOS Technology, stelt u in staat om het draadloos opladen van de meeste elektrische en elektronische voorzieningen die we dagelijks thuis of op kantoor gebruiken.

Eigenlijk dit systeem van draadloos opladen werd geboren als een bureaupaneel, waar je een groot aantal mobiele apparaten bij elkaar kunt plaatsen en opladen, maar toen kwamen er twee andere versies: de muurversie (met apparaten in verticale positie) en de plafondversie (om lichte akoestische isolatie te beheren dankzij op de geluidsabsorberende werking van de microgeperforeerde plaat)

Deze energie oppervlak het is ook erg groen omdat het kan werken op een direct fotovoltaïsch paneel, waardoor het verplaatsbaar en buiten bruikbaar is. Als de zon er niet is, laad je jezelf een paar uur op dankzij de ingebouwde accu.Video: Ewent Automatic Car Mount EW1191 Unboxing Review (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Lindly

  Zeer interessant, maar in de toekomst zou ik hier graag meer over willen weten. Ik vond je artikel erg leuk!

 2. Sakazahn

  Ik feliciteer, je idee is briljant

 3. Kazrale

  What necessary words ... Great, a great idea

 4. Vusho

  Er zit iets in. Ik ben het met je eens, bedankt voor je hulp in deze kwestie. Zoals altijd is alle ingenieus eenvoudig.Schrijf een bericht