Zoekopdrachten

Serenoa repens, alle informatie

Serenoa repens, alle informatie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Serenoa repens, hoe het werkt en welke contra-indicaties het heeft. De voordelen voor mannen en vrouwen.

Daarserenoa repenshet is een plant die bekend staat om zijn specifieke werking op mannelijke hormonen in de prostaat. Ook bekend onder de naam Saw Palmetto. De voordelen ervan worden ook uitgedrukthaar-, lijkt het nuttig om androgene alopecia, een veel voorkomende vorm van kaalheid, tegen te gaan.

Serenoa repens, plant

Daarserenoa repens (Saw Palmetto) is er eenfabriekoorspronkelijk uit Zuidoost-Amerika. Het behoort tot de Arecaceae-familie. De spil van de plant kan 4 meter hoog worden en produceert de karakteristieke waaierbladeren. Elke waaier bestaat uit 20 langwerpige bladeren. De plant produceert witachtige bloeiwijzen die meer dan 50 cm hoog worden.

Daarfabriekhet was bekend bij indianen alsnatuurlijke remedieom seksuele en urinewegaandoeningen te bestrijden. Het wordt nog steeds gebruikt alsnatuurlijke remedieseksuele asthenie, verminderd libido en verschillende soorten urogenitale problemen.

Serenoa repens, eigendom

Inkruidenmedicijn,de extracten van deze plant worden voorgesteld voor de modulerende werking van het hormonale systeem. Kruidenstudies hebben bevestigd dat de plant ook nuttig zou kunnen zijn bij het tegengaan van prostaatproblemen alopeciadus om de haargroei te verbeteren en haaruitval tegen te gaan.

De vruchten van deSerenoa repens (of saw palmetto-bessen) zijn bijzonder rijk aan sterolen, vrije vetzuren, carotenoïden, etherische oliën en polysacchariden.

Het is niet alleen nuttig voor het mannelijke geslacht: ook deDameskunnen profiteren van zijn eigenschappen! De actieve ingrediënten hebben een ontstekingsremmende en diuretische werking.

Bij mannen zou het fytocomplex van Serenoa in staat zijn om geslachtshormonen in de prostaat te reguleren. Het fytocomplex zou in feite de oestrogeenhormoonreceptoren stimuleren door de progestageenreceptoren te remmen. Het resultaat is een toename van testosteron dat veel langzamer in dihydrotestosteron wordt omgezet. Het effect is lokaal en heeft dus geen invloed op de concentraties testosteron, LH en FSH. In de praktijk brengen de actieve ingrediënten lokaal (van de prostaat) voordelen met zich mee zonder de hormonale balans te veranderen.

Als ontstekingsremmer zou de plant de werking van histamine tegengaan. Histamine is een stof die door ons lichaam wordt geproduceerd en tijdens het ontstekingsproces wordt vrijgegeven om vloeistoffen op te roepen.

Wie zoekt natuurlijke remedies voor het verlies van libido mannelijk, naast de sereenkunt u de pagina raadplegen die gewijd is aan het supplement op basis van droog extract van Tribolo:tribulus, plant en eigenschappen

Serenoa repens en haar

Androgene alopecia ofalopecia veroorzaakt door hormonale factoren, staat in contrast met fragmenten uitserenoa repens. De opname in droog extract gaat haaruitval tegen en stimuleert de groei. In feite lijkt het erop dat dit voordeel alleen bij mensen tot uiting kan komen. De aanbevolen dosis droog extract varieert, maar over het algemeen wordt aanbevolen om het extract twee keer per dag in te nemen. Hoewel dit de aanbevolen doses zijn in de kruidengeneeskunde, is het altijd belangrijk om de instructies op het etiket te lezen, specifiek voor elk product.

Waar koop je het supplement op basis van het droge extract van Serenoa repens? In de kruidengeneeskunde of in de meeste goed gevulde apotheken. U kunt het supplement ook kopen door gebruik te maken van de online aankoop. Op Amazon wordt een fles van 250 capsules aangeboden voor een prijs van 15,77 euro met gratis verzendkosten.

Serenoa repens, contra-indicaties

Tussencontra-indicatiesBij vrouwen zien we dat het niet wordt aanbevolen om de plant (en zijn extracten) te gebruiken tijdens borstvoeding en zwangerschap. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen in geval van overgevoeligheid voor de actieve ingrediënten.

Voordat u een natuurlijke remedie neemt, is het belangrijk om uw arts te raadplegen. Het is zelfs nog belangrijker om uw arts te raadplegen voordat u extracten van neemtserenoa repensals u hormoontherapie ondergaat. De werking van fytosterolen op androgenen kan hormonale therapieën van verschillende soorten verstoren.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Walnootschil voor haar


Video: Episodio #447 Medicamentos y suplementos que ayudan a la Próstata (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Pablo

    Friends advised me to use the services of this blog, who understood its informativeness a long time ago. Since then, I come here every day in order to find out as much information as possible on my favorite topic. It is worth noting that all information on the site is placed in a user-friendly way. The topics of such sites have attracted me for a long time, but now I realized that there is no point in wasting time looking for the necessary information if everything is already collected in one blog. Thanks to everyone who shared my thought with me. See you again on the pages of this blog !!!

  2. Jarvi

    Theateraccessoires blijkenSchrijf een bericht