Zoekopdrachten

Uitgestorven dieren

Uitgestorven dieren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uitgestorven dieren, er zijn er veel meer dan u denkt. Als we meteen denken aan de Tyrannosaurus Rex, we hebben het niet mis, want het is goed verdwenen 65 miljoen jaar geleden, het is goed om het vandaag de dag nog steeds te onthouden, want het is nog steeds een van de grootste carnivoren aller tijden, het fossiel van zijn huid is gevonden en we kunnen zeggen dat het ongeveer 7 ton woog.

Laten we, zonder iets van dit dier af te nemen, ook alle anderen leren kennen Uitgestorven dieren die, behalve dat ze niet in het vlees bestaan, zelfs niet worden genoemd, behalve door experts in de sector. Er zijn honderden en honderden levende soorten waarvan geen spoor overblijft, andere zijn er nog fossiele sporen, weer andere, onlangs verdwenen, zijn vereeuwigd door camera's uit onze tijd.

Uitgestorven dieren

Ze zien eruit als namen en fictieve wezens, maar dat zijn ze niet. Ooit leefden deze uitgestorven dieren net als wij op aarde, dit geldt ook voor de Holle leeuw, verdwenen om natuurlijke oorzaken 2000 jaar geleden, uit landen waar een koud klimaat heerste. Een ander ontbreekt is het meest beroemde Dodo, ook rijk aan symbolische betekenissen: voor degenen die niet het genoegen hebben gehad om het te lezen, het is een grote vogel die niet vliegt, het bewoonde het eiland Mauritius tot de tweede helft van de 17e eeuw.

Zou je je ooit een dier voorstellen dat lijkt op een kruising tussen zebra en paard? En de Quagga, of beter gezegd, het was de quagga, tot 1883, en leefde in Afrika, we kunnen het bewonderen op een foto genomen in een dierentuin in Londen in 1870.

Onder de uitgestorven dieren is er ook de Tasmaanse buideldierwolf, dat is wat velen zullen kennen als de duivel, of tijger, Tasmaanse. Hij is sinds 1936 niet meer bij ons, terwijl de Stellers zeekoe het verdween veel eerder uit de circulatie, al in 1768. Het grootste hert ooit heeft bestaan, de Reusachtige herten, is een van de "oudste" uitgestorven dieren, dateert van 9000 jaar geleden, leefde in

Eurazië en zou zelfs 3,5 meter breed kunnen worden, veel recenter is het verdwenen de Kaspische Tijger of Perzische tijger, in 1970.

Onder de uitgestorven dieren wordt ook een agressief rund genoemd Uro, het was wijdverbreid, voornamelijk in Groot-Brittannië maar ook in het Midden-Oosten, Afrika en Centraal-Azië, het laatste exemplaar leefde echter tot 1627 in Polen. Verder naar het noorden, langs de kusten van Canada en het noordoosten van de Verenigde Staten maar ook in Noorwegen , Groenland, IJsland, Ierland en Groot-Brittannië, lang geleden zouden we deAlca ongebreideld, vergelijkbaar met de pinguïn, als we vóór het midden van de 19e eeuw hadden geleefd.

Onlangs uitgestorven dieren

Er zijn veel dieren die onlangs zijn verdwenen, en bij het raadplegen van de bijgewerkte lijst is een groot verdriet me binnengevallen. Zonder dat ik het wist, zelfs ver na mijn geboortejaar, veel dieren ze zijn gestopt met het bewonen van de planeet waarop ik leef, in stilte.

Onder de carnivoren vinden we de Japanse zeeleeuw en de Caribische monniksrob, die in de jaren vijftig verdween, en vervolgens de wasbeer van Barbados en de Mexicaanse bruine beer, beide in 1964. De Capra pyrenaica, die overging op hoefdieren, stierf in 2000 uit, net als de Pyreneese steenbok, de zwarte neushoorn western zelfs in 2006: nog maar 10 jaar geleden!

Onder insecten, in de mythische '68, de vliegende vos van Guam bij het kijken naar knaagdieren, behoren tot de meest recente verdwijningen de namen van de lemming van de veengebieden van Nebraska (1968), de Galapagos-muis van Darwin (jaren dertig) en de reuzeseekhoorn van Dang (1940)

Uitgestorven dieren in de natuur

Als we soms de onze hebben gebruikt om een ​​dier van de aardbodem te laten verdwijnen, is dat niet altijd het geval. De laatste tijd de klimaatverandering en de vervuiling van de vele omgevingen die het huisvesten van dieren niet helpen, maar teruggaan met de klok, millennia geleden, vinden we uitgestorven dieren in de natuur.

Uitgestorven dieren: klonen

Een van de hoofdrolspelers in het avontuur van het klonen van uitgestorven dieren is de mammoet. Onder degenen die er hard aan werken is Harvard University, die erin is geslaagd fragmenten van het DNA van het prehistorische dier in de genetische code van een moderne olifant in te voegen. Laten we ons geen scènes voorstellen in de Jurassic Park maar zeg nooit nooit. Overblijfselen van de laatste exemplaren van dit dier zijn bewaard gebleven in de permafrost van Wrangel Island, gelegen in de Noordelijke IJszee.

Uitgestorven dieren: foto's

Illustrator en digitale beeldhouwer, Davide Bonadonna van uitgestorven dieren tekent hij en droomt van velen. Hij werkt samen met paleontologen en helpt hen prehistorische dieren te reconstrueren, met zijn vaardigheid heeft hij illustraties gemaakt van uitgestorven dieren die ruimte hebben gevonden in musea, tentoonstellingen, themaparken en in internationale wetenschappelijke en populaire tijdschriften zoals National Geographic Magazine.

Als we minder dan 5 jaar hebben, of een grote nieuwsgierigheid, tussen realiteit en fantasie, bladeren door het boek "Prehistorische dieren" we kunnen het verleden verkennen door middel van uitgestorven dieren en hun opwindende geschiedenis. Het is een kinderboek, voor 10 euro op Amazon, of voor degenen die willen weten hoe de aarde er millennia geleden uitzag en wie er leefde.

Uitgestorven dieren: foto's

Een verzameling foto's en informatie, erg interessant over uitgestorven dieren, wordt voorgesteld in het boek "De dierbaren vertrokken“, Niet te missen, om over na te denken.

Als je dit artikel leuk vond, blijf me dan ook volgen op Twitter, Facebook, Pinterest

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

 • Dieren die overwinteren
 • Huisdieren
 • Dierenmishandeling
 • Echte gigantische dieren
 • Voeding van reptielen
 • L 'australopithecus Lucy, geschiedenis en hoe hij stierf


Video: 10 Mysterieuze Gebeurtenissen Die Niemand Zou Geloven Als Het Niet Was Gefilmd (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Severin

  Instead of criticizing, write the variants.

 2. Marwood

  Ik denk dat je een fout begaat. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM.

 3. Tariku

  Precies. Het is goed denken. Ik bewaar hem.

 4. Zunos

  het zeer goede stuk

 5. Dikora

  Dus besloot ik je een beetje te helpen en stuurde dit bericht naar sociale bladwijzers. Ik hoop echt dat je rating omhoog gaat.

 6. Boell

  Mee eens, een nuttige kamerSchrijf een bericht