Zoekopdrachten

Echografie voor honden en echografie voor muizen

Echografie voor honden en echografie voor muizen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Echografie voor honden, om ze op te voeden, of echografie voor muizen, om op ze te jagen of om ze weg te houden vanuit uw huis. Echo's zijn ook nuttig bij verschillende andere gelegenheden, zoals bijvoorbeeld voor fysieke therapieën zoals voor parfumomgevingen. Ze zijn niet iets magisch of een stedelijke legende, ze zijn een soort golven met specifieke kenmerken.

Echografie is mechanische geluidsgolven met frequenties hoger dan gemiddeld hoorbaar van een menselijk oor, wordt het volgens afspraak als referentiewaarde genomen om onderscheid te maken tussen echografieën en niet 20 kHz. Net als de andere golven worden ook deze beschreven door parameters: frequentie, golflengte, voortplantingssnelheid, intensiteit (gemeten in decibel), verzwakking (vanwege de akoestische impedantie van het gekruiste medium).

Dit geldt zowel voor echo's voor honden als voor de gebruikte echo's op medisch en industrieel gebied, bij echografieën, bij niet-destructieve tests en bij veel apparaten voor het reinigen van oppervlakken.

Echografie voor honden

Als we onze trouwe viervoeter opvoeden, kan echografie voor honden een handig hulpmiddel zijn. We rusten ons daarom uit met een special fluiten die ze uitzendt en u dat ook mogelijk maakt communiceren met het dier zelfs op grote afstanden zonder vervelende mensen die dichtbij zijn.

Niet alleen professionele fokkers en trainers kunnen profiteren van echografie voor honden, maar ook degenen die gewoon een hondenbezitter zijn en het willen proberen gebruik ze als versterking voor commando's. Het is belangrijk om sindsdien kwaliteitsfluitjes te kiezen het gehoor van de hond is sterker en gevoeliger.

Echografie voor muizen

Met echografie onderwijzen muizen zichzelf niet, of beter gezegd, ze temmen zichzelf in de zin dat ze wordt geleerd weg te blijven van onze ruimtes. Vroeger werden ze gebruikt, toen was de mode verdwenen, maar nu is deze techniek weer in zwang echografie voor muizen, ook omdat ze reproduceerbaar zijn met de smartphone, door ad hoc apps te downloaden. Naast muizen werken ze ook met insecten, kakkerlakken, vliegen en muggen.

Gezien de effectiviteit hebben de echografie-insectenwerende middelen die ze uitzenden nu succes vervelende geluiden voor dieren die we willen jagen, maar niet waarneembaar voor mensen. Zonder te verwachten dat echografie ongewenste gasten volledig zal elimineren, kunnen we dit proberen remedie ook in combinatie met andere insectenwerende middelen.

Echografie: aerosol

Met 70 euro op Amazon vindt u uitstekende ultrasone aerosolapparaten zoals deze, waarin de geuroplossing wordt afgebroken zeer kleine druppels. In vergelijking met andere soorten spuitbussen zijn ze stiller en garanderen ze een hogere vernevelingssnelheid maar breken of beschadigen ze gemakkelijker.

Echografie: luchtbevochtiger

Dit type apparaat werkt als volgt: het echo's "raakten" het water, creëer trillingen en transformeer het in een mist van koude damp. Stiller dan anderen, ze garanderen er ook een betere debietregeling van stoom. Ze kosten 35 tot 130 euro, maar verbruiken minder energie.

Echografie: schoonmaken

Echografie kan ook worden gebruikt voor onze persoonlijke schoonmaak, in het bijzonder voor de tandheelkundige, tegen de tandsteen, die tandplak die zich ophoopt en kristalliseert op onze tanden. Geelachtig en schadelijktandsteen kan gingivitis en andere tandvleesaandoeningen veroorzaken, er zijn ultrasone apparaten om het te verwijderen voordat het gebeurt.

Fysiotherapie echografie

Met 240 euro op Amazon je kunt er wat kopen toestellen voor ultrasone therapie erg handig voor pijntherapie, fitnessbehandelingen en schoonheidsbehandelingen omdat ze zijn uitgerust met meerdere programma's die van tijd tot tijd kunnen worden geselecteerd.

De golven, passerend in de biologische stoffen zonder enige pijn te veroorzaken, veroorzaken ze drukveranderingen die leiden tot een toename van de microcirculatie en temperatuur. Vaak worden deze apparaten geassocieerd met therapie zoals Hilterapia, Tecartherapy, Shockwaves of andere manuele therapieën en worden aanbevolen voor de behandeling van verschillende soorten pathologieën. Voor vermijd verkalkingen, bijvoorbeeld om verklevingen en littekens te behandelen.

Als je dit artikel leuk vond, blijf me dan ook volgen op Twitter, Facebook, Google+, Instagram

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

 • Verdrijf de duiven
 • Horen bij honden
 • Geluidsgolven: definitie
 • Stereo en hifi
 • Muzikale psychoakoestiek
 • Gedempt gehoor
 • Akoestische resonantie: fenomeen en frequentie


Video: DOG EATS CAT (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Aza

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Schrijf in PM.

 2. Colfre

  Daar is iets mee, en het is een geweldig idee. Ik steun je.

 3. Galen

  Dit onderwerp is alleen onvergelijkbaar :), ik vind het leuk.

 4. Ponce

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je het mis. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 5. Peter

  Ik ben hier goed thuis in. Ik kan helpen bij het oplossen van het probleem. Samen kunnen we op het juiste antwoord komen.Schrijf een bericht