Zoekopdrachten

Hoe zich te ontdoen van mee-eters uit het gezicht

Hoe zich te ontdoen van mee-eters uit het gezicht


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoe zich te ontdoen van mee-eters uit het gezicht: natuurlijke remedies en effectievere maskers om mee-eters permanent te verwijderen en het verschijnen ervan te voorkomen. Advies voor diegenen die mee-eters willen verpletteren en nuttige voorzorgsmaatregelen om de huid niet te ontsteken.

Naast puistjes wordt een andere imperfectie van de huid van het gezicht vertegenwoordigd door de verfoeilijke mee-eters: de meest getroffen gebieden zijn die van de neus, kin en voorhoofd, om duidelijk te zijn de delen van het gezicht die zijn opgenomen in de beroemde T-band. elimineer mee-eters constante huidverzorging is vereist, wat kan worden gedaan met natuurlijke ingrediënten. In dit verband zullen we u illustreren hoe je mee-eters uit het gezicht kunt verwijderen met producten die gemakkelijk thuis verkrijgbaar zijn.

Hoe zich te ontdoen van mee-eters uit het gezicht

Dezeremedies, niet alleen kunnen zevoorkomen dat mee-eters verschijnenmaar ze hebben de neigingmaak de poriën schoonen dan geleidelijk i eliminerenmee-etersal aanwezig op het gezicht.

 • Was uw gezicht met een reiniger die geschikt is voor uw huidtype.
 • Gezichtsreiniging moet zowel 's ochtends als' s avonds worden gedaan.
 • Als je een vette huid hebt, breng dan een lichte toner of olievrije talgbalancerende crème aan. Geef altijd de voorkeur aan cosmetica die geschikt zijn voor de vette huid, ook als het gaat om anti-rimpel of foundation!
 • Als je een vochtarme huid hebt, drink dan meer water en gebruik een vochtinbrengende crème.
 • Neem eenmaal per week, na een warme douche, een natuurlijke gezichtsscrub en breng een zuiverend masker aan. Als alternatief is zelfs een snelle veeg van een zachte exfoliant prima.

Deze voorzorgsmaatregelen stellen u in staatvoorkomen dat mee-eters verschijnenen houd de huid schoon. Voorelimineer mee-eters, probeer je gezicht te reinigen door je te concentreren op de T-zone. In eerste instantie kun je een ontsteking zien, vooral als je veel wrijft of als je sponzen gebruikt ... maak je geen zorgen, het is een gebeurtenis die kan gebeuren: ga door met je dagelijkse reiniging en, op lange termijn, zult u tastbare resultaten krijgen.

Het gezicht moet zorgvuldig worden gewassen, net als op andere delen van uw lichaam. Bijvoorbeeld, op het moment van shamponeren ben ik er zeker van dat u zich concentreert op het reinigen van de hoofdhuid ... Dus waarom zou u niet meer aandacht besteden aan het gebied naast de neusgaten, rond de neus en kin?! Mee-eters zijn ophopingen van onzuiverheden, met de juistegezicht reinigen, uitgevoerd met standvastigheid, zal geleidelijk verdwijnen. Voor elimineer mee-eters we kunnen ook goden uitbuiten natuurlijke remedies. Laten we eens kijken welke.

Hoe zich te ontdoen van mee-eters uit het gezicht met natuurlijke remedies

Laten we beginnen met citroenremedies, citroensap is populair vanwege zijn tonische en adstringerende eigenschappen. Het is een methode om ook puistjes te bestrijden en rode vlekjes in het gezicht te laten vervagen, citroensap heeft een milde desinfecterende werking en bovenal helpt het ons om de poriën te sluiten. Voordat u deze behandeling uitvoert, wordt aanbevolen om een ​​gezichtshuid te pellen. Hier is wat je nodig hebt:

 • citroensap
 • zoete amandelolie
 • plantaardige glycerine

Voorbereiding

 1. Giet de hierboven genoemde ingrediënten in gelijke delen in een kleine kom en mix tot het een babyvoeding wordt.
 2. Verdeel het mengsel nu gelijkmatig over een schoon en schoon gezicht.
 3. Laat inwerken tot het product is opgedroogd, spoel daarna af met warm water en breng je gebruikelijke gezichtscrème aan.

Glycolzuur kan nuttig zijn om onzuiverheden in het gezicht te verwijderen. Dit product wordt vooral aanbevolen als je een verouderde, vlekkerige of door de zon beschadigde huid hebt. Handig voor de huid die celvernieuwing nodig heeft. In het artikel vindt u meer informatie over deze stofWitte vlekken op het gezicht.

Hoe mee-eters van het gezicht te verwijderen met een op eieren gebaseerd masker

Een van de remedies van de grootmoeder is eiwit. Hoe zich te ontdoen van mee-eters uit het gezicht met dit natuurlijke masker?

 1. Klop het eiwit los tot je een schuimig mengsel hebt en verdeel het met een kwast over je gezicht.
 2. Breng stroken gaas aan op de plekken met mee-eters en laat deze inwerken tot het gaas is uitgehard.
 3. Was je gezicht met warm water.

Voor een masker op basis van bicarbonaat verwijzen wij u door: mee-eters en bicarbonaat.

Hoe mee-eters op het gezicht te verwijderen met het absorberende houtskoolmasker

Nog steeds gebruikmakend van de absorberende eigenschappen van natuurlijke houtskool, heeft een groot aantal producten zich op de markt verspreid, waaronder exfoliërende maskers voor een diepe reiniging van het gezicht.

Ook in dit geval kunt u voor de aankoop contact opnemen met schoonheidscentra of profiteren van online verkoop. Een van de beste maskers voor verwijder mee-eters die gebruik maken van de absorberende kracht van natuurlijke steenkool, wil ik wijzen op een die "een beetje anoniem" is, maar met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt het op Amazon kopen voor 11,99 euro en gratis verzendkosten. Het is een heel effectief en "delicaat" exfoliërend masker (zelfs degenen die, zoals ik, gevoelige huidproblemen hebben, kunnen het gebruiken). Voor alle productinformatie verwijs ik je naar de officiële Amazon-pagina: Black Mask Bamboo charcoal.

Ik meldde dat dit masker is gemaakt met actieve kool die is verkregen uit de carbonisatie van bamboeplanten die zijn afgeleid van duurzame teelt.

Kunnen mee-eters in het gezicht worden verpletterd?

Het is niet erg gepast om onder geen enkele omstandigheid mee-eters te persen, deze praktijk wordt zelfs nog minder aanbevolen als u niet bekend bent: als u niet op de juiste manier wordt geperst, kan het hele gebied ontstoken raken waardoor het ontstaan ​​van puistjes of zelfs kleine puisten. Wij raden u af om dit niet te doenverpletter mee-eters, maar als je echt wilt weten hoe je mee-eters op de juiste manier verplettert, raden we een meer "gezondere" praktijk aan. Zorg er eerst voor dat uverpletter mee-etersmet schone handen en niet bezweet!

 1. Open de poriën door gedurende 15 minuten een warme handdoek op het gezicht te leggen of door te ontsmetten.
 2. Wikkel elke vingertop in met een watje of gaasje en knijp vervolgens in de mee-eters.
 3. Breng na deze fase een samentrekkend masker op het gezicht aan en laat het aan. Was vervolgens je gezicht met koud water om de poriën te sluiten en breng een talgbalancerende crème aan.


Video: Mee-eters verwijderen met 3 zelfgemaakte exfolianten (Mei 2022).