Zoekopdrachten

Ecotoerisme in de Verenigde Staten

Ecotoerisme in de Verenigde Staten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ecotoerisme in de Verenigde Staten het betekent reizen zonder sporen achter te laten, maar met goede herinneringen. Het is mogelijk, het is inderdaad wenselijk, en we nodigen iedereen uit om deze manier te ontdekken om hun vakantie op zijn tenen door te brengen, met toegang tot buitengewone plekken in de wereld met de zekerheid dat ze niet geruïneerd zullen worden.

L 'ecotoerisme in de Verenigde Staten het neemt toe, een beetje zoals in de rest van de wereld, waar het besef van de noodzaak om de plaatsen die je bezoekt te respecteren, zodat ze geweldig blijven voor zowel toekomstige generaties als voor degenen die er wonen, groeit.

Naast de grote steden zijn er ook veel parken in de Verenigde Staten en dat is waar de meeste ecotoeristische routes ons naartoe brengen. Laten we wat uitzoeken route in de meest naturalistische staten van het land, ervoor zorgen dat een dergelijke vorm van ecotoerisme ons toegang geeft tot plaatsen die we niet op een andere manier konden bezoeken.

Ecotoerisme in de Verenigde Staten: Alaska

Met meer dan honderd nationale en staatsparken waar verschillende diersoorten worden gehouden die met uitsterven worden bedreigd, is deze staat een echt model voor ecotoerisme en een paradijs voor ecotoeristen dat overkomt jou. In dit gebied heb je het geluk om de uitgestrekte toendra, gigantische gletsjers, zeer hoge en zelfs enorme bergen, een bijna ongerepte en wilde natuur die elders moeilijk te vinden is, te bewonderen. Er worden ook veel rondleidingen georganiseerd, en je kunt er blijven fantastische eco-lodges, accommodaties waar alles uitsluitend werkt met alternatieve energiebronnen.

Ecotoerisme in de Verenigde Staten: Californië

In deze staat is er de Yosemite, een groot en bekend park dat enkele van de grootste schatten van het land beschermt. Hier is ecotoerisme behoorlijk ontwikkeld en er is een wijdverspreide groene mentaliteit die de adoptie van hybride openbaar vervoer en andere goede praktijken ziet. In Palm Springs, ook in Californië, kun je interessante ecologische excursies maken naar San Andreas Fault, Mystery Canyon en Joshua Tree National Park.

Degenen die alleen aan deze staat denken om zijn levendige steden en stranden hebben het mis, degenen die denken dat Californië niet groen denkt, hij heeft zelfs nog meer ongelijk. In feite ontwikkelt de trend van ecotoerisme zich jaar na jaar, waardoor zelfs grootstedelijke bestemmingen in opkomst zijn stedelijk ecotoerisme, in San Francisco, bijvoorbeeld. Het is een zeer interessante ervaring, wandelingen en ritten over fietspaden, een bezoek aan een conservatief aquarium en lunchpauzes in restaurants met duurzaam voedsel worden aangeboden.

Ecotoerisme in de Verenigde Staten: Colorado

In Colorando is er een ruime keuze als je aan ecotoerisme wilt doen, variërend van raften in de rivierkloven tot ontdekkingsreizen in de Nationaal park Rocky Mountain. In dit gebied is het gemakkelijk om onmisbare natuurlijke bestemmingen en een prachtige verscheidenheid aan landschappen te vinden die ons niet zullen vervelen. We kunnen ook veel attracties en accommodaties vinden die zijn toegewijd aan het LEED-certificeringsprogramma, met de Denver Museum of Contemporary Art, bekroond als het eerste goudgecertificeerde museum van de natie.

Ecotoerisme in de Verenigde Staten: Hawaii

Op Hawaï worden zelfs de eenvoudigste activiteiten aan zee aangeboden in een milieuvriendelijke versie. Ik bedoel activiteiten zoals surfen, snorkelen, kajakken en duiken. Dit geeft het idee van het niveau van gevoeligheid dat bestaat in deze staat waar er een zekere traditie is met betrekking tot respect voor het milieu, zozeer zelfs dat inheemse volkeren verwijzen naar het begrip "Malama aina", wat betekent voor de aarde zorgen.

In dit gebied is een van de meest interessante bestemmingen vanuit naturalistisch oogpunt de Puuhonua of Honaunau Nationaal Historisch Park maar ook het Hawai'i Volcanoes National Park is erg interessant. Ecotoerisme betekent ook traditie, en dat van Hawaï is allemaal bekend dankzij de traditionele hula- of luau-festivals.

Ecotoerisme in de Verenigde Staten: Montana

Hier vinden we twee nationale parken, maar ook de tekenen van aardgasboringen die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Dit betekent niet dat er een gebrek is aan goede praktijken en voorbeelden van ecotoerisme om van te profiteren als u hier in de buurt bent. Van alles wat ik aanbeveel, in Yellowstone National Park, Xanterra Parks & Resorts, dat een recyclingprogramma en instandhoudingspraktijken heeft geïmplementeerd, evenals duurzame zeevruchten van de lokale visser.

Ecotoerisme in de Verenigde Staten: Oregon

Liefhebbers van wandelen kunnen alleen aankomen in Oregon, een land met parken vol met vele paden en paden, inclusief fietspaden voor degenen die liever in de natuur fietsen dan wandelen. Een van de meest interessante ecologische attracties zijn de duurzame wijngaard, Amity Vineyards, waar u "eco-wijnen" kunt proeven, en de ecobrouwerij South Washington.

Nu we je hebben laten dromen, je in een crisis hebben gebracht over welke staat je het eerst moet bezoeken, vanuit een groen en ontspannend perspectief, helpen we je op deze link te begrijpen wat zijn de ESTA-regels om er zeker van te zijn dat u de best mogelijke reis plant met alle inloggegevens.

Als je dit artikel leuk vond, blijf me dan ook volgen op Twitter, Facebook, Google+, Instagram


Video: England v Sweden. FIFA Womens World Cup France 2019. Match Highlights (Mei 2022).