Zoekopdrachten

Nagels die breken

Nagels die breken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Denagelsvertonen een constante groei in de tijd. Er wordt geschat dat gemiddeld denagelsze zien een groei van ongeveer 0,1 - 1 mm per dag. De groeisnelheid vannagelsvarieert op basis van vele factoren: leeftijd, voeding en omgevingsfactoren; Is het je ooit opgevallen dat nagels in de zomermaanden sneller groeien? Niet jouw indruk, deze groeiversnelling doet zich vooral voor op de vingernagels.

Trauma, voedingstekorten en ziekten kunnen de groei van nagels vertragen of ervoor zorgen dat ze schilferen en breken. Als je hebt vingernagels die schilferen of breken, zou je er meerdere moeten evaluerenoorzakenallereerst voeding.

Nagels die brekendun en over het algemeen kwetsbaar, kan een teken zijn van een tekort aan biotine (vitamine H).

Biotine is essentieel voor de synthese van keratine, het basiseiwit van nagels, huid, haar en haar.

Niet alleen biotine. Nagelgezondheid is gerelateerd aan een groot aantal micronutriënten, allereerst:

 • Vitamine A.
 • Vitamine D
 • Amerikaans voetbal

Een tekort aan deze drie vitamines kan veroorzakenbroze nagels, droog en kraken.

 • Vitamine B12 en B7

Als u 'kromme nagels' hebt opgemerkt, die de neiging hebben om te krullen en te breken, kan dit een vitamine B12-tekort zijn.

Gewrichtstekort aan vitamine A en B kan resulteren in horizontale en verticale (longitudinale) richels met broze en krakende nagels.

 • Eiwitten
 • Vetzuren

Eiwitten en vetzuren mogen niet ontbreken in uw dieet. Nagelbreuk en schilfering kunnen te maken hebben met een tekort aan linolzuur (een vetzuur).

 • Ijzer

IJzergebrek kan een lichtere kleur veroorzaken bij nagels die broos en dun lijken. Als je dedunne nagelsdat jabrekengemakkelijk en bleker lijken, heroverweeg uw dieet en zorg ervoor dat u voldoende ijzer binnenkrijgt.

IJzertekort kan ook leidenplatte nagelsof concaaf (nagels, in fysiologische omstandigheden, groeien convex).

 • Zink

Zink is essentieel voor een gezonde nagelgroei en is ook gunstig voor witte tanden!

Andere factoren die gebroken en broze nagels kunnen veroorzaken, houden verband met slechte gewoonten: roken en overtollige nicotine kunnen de gezondheid van de nagels negatief beïnvloeden.

Nagelsupplementen die breken

Wat te eten om de nagelgroei te verbeteren?
Vlees, vis, groenten, peulvruchten en oliehoudende zaden kunnen u helpen uw nagels gezond en sterk te houden. Om de groei te verbeteren, kunt u proberen een maand lang een op biotine gebaseerd supplement te nemen.

Supplementen om de nagelgroei te verbeteren zijn in beide gevallen erg nuttiglangzame groei, beide in het geval vannagels breken. Onder de verschillende supplementen op de markt wil ik er een noemen die op planten is gebaseerd. Een pakket kan op Amazon gekocht worden voor een prijs van 19,97 euro met gratis verzendkosten. Voor alle informatie en meningen van gebruikers kunt u de Amazon-pagina "Nu U Nutrition Biotin" bezoeken.

In de fles zit de voorraad voor een jaar, maar ik raad aan om de behandeling slechts een maand uit te voeren en deze na een pauze van twee maanden te herhalen.

Gegroefde nagels

Als u strepen (groeven in de lengterichting) op uw nagels heeft opgemerkt, weet dan dat hun uiterlijk soms volkomen normaal kan zijn: deze strepen op de nagels kunnen verschijnen bij het ouder worden, meestal na de leeftijd van 35 jaar. Zorg er echter voor dat u de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine A en B12 inneemt.

Guinness Book of Records: lange nagels

Weinig nieuwsgierigheid naar Guinness Wereld Recordthema "lange nagels". Het Guinness World Record omvat, in 1955, spijkers met een recordlengte van 57,79 cm. Tegenwoordig is het Guinness Book of Records van de Indiaan Shridhar Chillal die in 1998 146,3 cm nagels liet zien. Terwijl voor vrouwen de titel werd toegekend aan de Amerikaan Lee Redmond met nagels van 850 cm! In 2009 moest Lee Redmond zijn record opgeven vanwege een auto-ongeluk. Deze karakters hadden zeker geen problemennagels breken!


Video: Tips voor sterke lange nagels (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Ma'n

  Ik ben het ermee eens, deze zeer goede gedachte valt trouwens

 2. Lorencz

  Het is jammer, dat ik nu niet kan uiten - ik ben te laat voor een vergadering. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal noodzakelijkerwijs de mening over deze vraag geven.

 3. Howell

  Morgen is een nieuwe dag.Schrijf een bericht