Werken

Natuurgeneeskunde, tussen scholen en universiteiten

Natuurgeneeskunde, tussen scholen en universiteiten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je je afvraagt ​​over de aanwezigheid vanuniversitaire cursussen natuurgeneeskundeer zijn verschillende dingen die u moet weten: in Italië is de professionele figuur van deNaturopath. Er is geen definitief nationaal kader, maar er zijn verschillende regionale verordeningen die de titels erkennen die door sommigen worden verleendscholen voor natuurgeneeskunde.

In Italië zijn er vijf hoofdscholen vannatuurgeneeskunde, dit zijn privéscholen die zo nodig samenwerkingen aangaanuniversiteitsstudenten,het is het geval vanSchool of Naturopathyvan het Riza Institute. De cursussen die het Instituut organiseert, duren drie jaar en vinden plaats in Milaan, Turijn, Verona, Bologna en Rome. Na het trainingsproces, via deItaliaanse Federatie van Riza Naturopathsheeft de kandidaat toegang tot de universitaire seminarcursus voor natuurgenezers, georganiseerd door de universiteit van Milaan.

Voorbij deSchool of Naturopathyvan het Riza Instituut zijn de andere scholen in de sector:

 • LUINA, Italiaanse vrije universiteit voor toegepaste natuurgeneeskunde
 • SIMO, Italiaanse school voor holistische geneeskunde
 • UPTER, opleidingsschool in natuurgeneeskunde
 • LUMEN, school voor holistische natuurgeneeskunde

Zelfs als in Italië een professionele figuur overeenkomt met deNaturopathis natuurgeneeskunde een zeer wijdverbreide discipline over de hele wereld. Natuurgeneeskunde wordt erkend in 26 van de 27 Europese landen, alleen in Italië is het niet definitief gereguleerd omdat we vastzitten aan een wetsontwerp dat teruggaat tot 3 mei 2010, toen met het laatste wetsvoorstel (nr. 2152) voorgesteld om de figuur van natuurgeneeskundige gezondheidswerker.

Iedereen die al een diploma in gezondheid en / of wetenschap heeft, moet weten dat denatuurgeneeskundewas de hoofdrolspeler van een opleiding Master georganiseerd door de La Sapienza Universiteit van Rome, deUniversitaire opleidinghet werd geactiveerd door de Faculteit Geneeskunde en Chirurgie als een volwaardige postdoctorale opleiding. DeTraining Master in natuurgeneeskundevan 1.500 uur, werd het voor het eerst geactiveerd in het academiejaar 2009-2010.Video: Wat is het verschil tussen scheikunde op de middelbare school en de universiteit? Ask UvA (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Odam

  Opmerkelijk is dat de zeer waardevolle zin

 2. Romney

  Je vergist je. Laten we bespreken.

 3. Ordwine

  Met dank aan Afur voor de nuttige post. Ik heb het helemaal gelezen en veel voor mezelf geleerd.

 4. Norval

  En je kunt het periPhrase?

 5. Martinek

  Wat een vermakelijk antwoord

 6. Shaktilkree

  Ik raad je aan om op een site te komen waar veel artikelen over deze vraag staan.Schrijf een bericht