Werken

De konijnenfokker en mogelijke planten

De konijnenfokker en mogelijke planten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

We hebben het meerdere keren gehad over konijnenfokkerijen maar hebben ons nog niet geconcentreerd op de cyclus vanfokken en verder installaties. Deinstallatiesideaal voorfokkenvankonijnenin een kooi moeten ze in twee kamers worden verdeeld. Een eerste kamer die de kooien voor reproductie herbergt, de tweede bevat kooien voor de groei van kleine konijntjes. Waarom dit onderscheid? Omdat de kooien voor de fokdieren worden gekenmerkt door een verdeler en een extern nest. De kooien van de mannetjes hebben de verdeler maar hebben geen nest. Voor maximale opbrengst van defokken, ook deinstallatiesmoet met de nodige voorzichtigheid worden opgesteld.

L 'fabriek beschreven in de inleiding is voor eenfokkengekooid in een gesloten omgeving maar dit is zeker niet de enige oplossing. Er zijn verschillende soorteninstallaties met zoveel technieken alsfokken,een samenvattende lijst:

 • Fokken in een kooi in een afgesloten omgeving
  L 'fabriekbestaat uit een oud gebouw of schuur verdeeld in ten minste twee kamers, één voor het herbergen van tweecellige kooien met verdelers, al dan niet voorzien van externe nesten (kooien bestemd voor reproductie) en één voor de tweecellige kooien zonder verdelers, bestemd voor de groei van konijntjes. Een derde kamer zou nuttig kunnen zijn voor de opslag van reinigings- en onderhoudsapparatuur en voor diverse soorten voer en benodigdheden. Wat betreft de grootte van de kooien, de hoogte moet minimaal 50-60 cm zijn voor tweecellige kooien van 100 × 200 cm. Om het schoonmaken van deinstallatiesmoeten gesloten kooien minimaal 50 cm van de grond worden opgetild.
 • Fokken in mobiele kooien buiten
  In dit geval bevinden de kooien zich buiten en zijn ze eencellig met een intern nest. Voor mannen is de kooi tweecellig en gefixeerd, gehuisvest in een binnenkamer. In dit geval zijn de mobiele kooien opgebouwd uit "Arks". Bij mobiele kooien hebben konijnen altijd een nieuw weiland tot hun beschikking omdat de fokkers elke 2 dagen de ark moeten verplaatsen over een lengte gelijk aan de basis van de ark zelf, in een rechte lijn. Omdat de konijnen altijd over een nieuw weiland zullen moeten beschikken, zijn de minimale afmetingen 200 × 100 met een hoogte variërend van 50 tot 100 cm.
 • Natuurlijk fokken
  De ark is het ideale compromis tussen in fokkenfabriekgesloten en buiten. Degenen die veel ruimte beschikbaar hebben en liever fokkenkonijnenOp een natuurlijke manier kan er een kleine garenna ontstaan ​​die in verschillende gebieden is gestructureerd. Het gebied zal uiteraard goed omheind moeten worden.


Video: Treating Acne with Barberries (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Nek

  Naar mijn mening is het een interessante vraag, ik zal deelnemen aan de discussie.

 2. Diya Al Din

  Nou, eigenlijk is veel van wat je schrijft niet helemaal zo ... Nou, oké, het maakt niet uit

 3. Tukinos

  Zeker. Ik ben het eens met al het bovengenoemde. We kunnen over dit onderwerp praten. Hier, of in de middag.

 4. Toshiro

  Your phrase is brilliant

 5. Ailill

  Ik geloof dat je het mis had. Schrijf me in PM, het praat met je.

 6. Daitaxe

  Je hebt geen gelijk. Laten we dit bespreken. E -mail me op PM, we praten.

 7. Wajeeh

  Het spijt me, maar naar mijn mening worden er fouten gemaakt. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PB.Schrijf een bericht