Zoekopdrachten

Lithiumbatterijen met een langere levensduur en efficiëntere batterijen komen eraan

Lithiumbatterijen met een langere levensduur en efficiëntere batterijen komen eraan


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als het aankomt op lithium batterijen de laatste Aankondigingen komt uit Duitsland. De Aankondigingen omvatten hogere dichtheid en hogere efficiëntie. De nieuwe lithium batterijen ze zullen meer dan 10 duizend volledige oplaadcycli kunnen ondersteunen, wat meer dan 85 procent van de initiële capaciteit garandeert.

De nieuwe lithiumbatterijen zijn ontwikkeld door een team van ontwikkelaars van de "Accumulator Material Research Department" van ULM, in het bijzonder het Research Center for Solar and Hydrogen Energy (ZSW). Het leven van de lithium batterij verlengt en daarmee worden de laadtijden verkort.

Batterijen die een zeer lange levenscyclus garanderen, een heerlijk gerecht zijn voor autofabrikanten en volgens onderzoeker Margret Wohlfahrt-Mehrens, projectleider, hun lithium batterijen ze kunnen 10 jaar meegaan en garanderen minimaal 80 procent van de initiële capaciteit.

Het Instituut voor Toegepast Onderzoek meldt dat de accu's een vermogensdichtheid hebben van 1.100 watt per kilogram. Hij schat dat dit voor een elektrisch voertuig korte laadtijden en een uitstekend acceleratievermogen betekent. Het onderzoeksteam wil samen met industriële partners elektroden ontwikkelen voor grotere lithiumcellen.

De lithium batterijen ontwikkeld door het team van Wohlfahrt-Mehrens zijn klein, nu zal het team grotere moeten ontwikkelen, maar het doel is niet ver weg. Enkele dagen na de aankondiging van de ontwikkeling van lithium batterijen Langere levensduur heeft het ZSW-centrum een ​​samenwerkingsovereenkomst getekend met enkele fabrikanten in de automobielsector.

De overeenkomsten bepalen dat ZSW al nieuwe accu's gaat ontwikkelen lithium klaar om te voldoen aan de behoeften van partnerindustrieën. Industriepartners zijn onder meer BMW AG, Daimler AG, Elring Klinger AG, Manz AG, Rockwood Lithium GmbH en SGL Carbon GmbH.Video: Eerste slimme batterij voor zonne-energieopslag in Eindhoven (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Abdul-Aliyy

  Please explain in more detail

 2. Tlilpotonqui

  Adviseren wat je moet kopen als een cadeau voor een vriendje voor zijn zeventienjarige? Binnen twintig dollar?

 3. Arwyroe

  Het spijt me, maar naar mijn mening worden er fouten gemaakt. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PB.

 4. Garran

  Je hebt ongelijk. Schrijf me in PM, spreek.

 5. Fallon

  Ik kan nu niet deelnemen aan de discussie - ik heb het erg druk. Maar ik zal vrij zijn - ik zal zeker schrijven wat ik denk.Schrijf een bericht