Zoekopdrachten

De stof die energie opwekt

De stof die energie opwekt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De weefsel dat energie opwekt dit is niets nieuws op het gebied van duurzame innovaties, weten onderzoekers van de University of Dallas, Texas er iets van. Het onderzoeksteam slaagde er al in 2011 in om een ​​bepaalde spray te ontwikkelen die op elke spray werd aangebracht kleding stof gaf het de mogelijkheid om stroom opwekken. De spray in kwestie is een mengsel van boor- en magnesiumpoeder, deze mix kan in elk mengsel kruisen kleding stof in de vorm van nanobuisjes.

Met de verspreiding van de weefsel dat energie opwekt elke goedgeklede persoon kan een wandelende oplader zijn!

Vóór 2011 was de capaciteit van magnesium- en boorpoeders al bekend en vanwege hun amorga-aard was elke toepassing moeilijk. Het Texaanse team slaagde erin een techniek te ontwikkelen om poeders in de vorm van een spray te gebruiken. De spray kan worden gesproeid om een ​​netwerk van nanobuisjes te vormen die zo dicht zijn dat ze echt zijn weefsel wekt energie op. De kleding stof gemaakt van magnesium en boor nanobuisjes, zou het kunnen worden gebruikt om zelfreinigende materialen of kleding te producerenenergie opwekken. De poeders op basis van magnesium en boor, ontwikkeld door de Texaanse universiteit, zijn niet de enige oplossing voor het maken van een weefsel dat energie opwekt.

De Power Felt is een kleding stof in staat om energie op te wekken door gebruik te maken van de thermische gradiënt (het verschil in temperatuur tussen twee compartimenten) tussen het menselijk lichaam en de externe omgeving. In het geval van de jas zou de stroom worden geproduceerd door het verschil tussen de buitentemperatuur en die van het menselijk lichaam. Met Power Felt 72 op elkaar geplaatste lagen van nanobuisjes in dekleding stof ze hebben een opbrengst van ongeveer 140 nanowatt aan vermogen.

De modewereld is geen onbekende in de kleding en accessoires die ze maken kracht, we zagen het met Hermes, de schoen gemaakt in Italië die de wedstrijd won die werd georganiseerd door het CNR (National Research Center). De schoen gebruikt de principes van elektromagnetisme om elektriciteit op te wekken.


Video: How to make 100% free energy generator without battery with the help of bearings. home invention. (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Murphy

  Ik feliciteer, welke noodzakelijke woorden ..., een uitstekend idee

 2. Shaktigul

  Ik kan je voorstellen om de site te bezoeken, waarop er veel artikelen over dit probleem zijn.

 3. Burnette

  zoals aandachtig zou lezen, maar het niet begreep

 4. Nick

  En hoe te handelen in dit geval?Schrijf een bericht