Werken

Stimulansen voor hernieuwbare energiebronnen, het land verdient geld

Stimulansen voor hernieuwbare energiebronnen, het land verdient geld


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Alleen al in 2012, met de fotovoltaïscheis de prijs van de kWh met meer dan een miljard euro gedaald. De stimulansen Bij hernieuwbaar ze zijn meer dan terecht, een studie neemt de kosten volledig over en uiteindelijk levert de Italiaanse markt ons bijna 50 miljard euro op. Om tot deze conclusies te komen, was zo'n gedetailleerde studie in feite niet nodig onze artikel getiteld "De Italiaanse groene economie " waar we dat in hebben benadrukt Italië, de hernieuwbaar worden ondergewaardeerd omdat de overheid deschone energie alleen in termen van te maken kosten en niet in termen van banen gecreëerd en een daling van de groothandelsprijs van elektrische stroom, zonder rekening te houden met de prijs van CO2-quota.

De gedetailleerde studie wordt geleverd met het dossier gemaakt door Althesys, een strategisch adviesbureau dat de nieuwe editie van het Irex Jaarverslag in Rome presenteerde tijdens een rondetafelgesprek bij de Energy Services Manager.

Uit het onderzoek blijkt dat de verspreiding van schone bronnen het kan voordelen opleveren tot bijna 50 miljoen euro voor het Italiaanse elektriciteitssysteem. De meest negatieve schatting gaat uit van een rendement van 19 miljard euro, terwijl de meest optimistische baat ziet van 49 miljard euro. Het eerste scenario, het meest pessimistische, evalueert een situatie van zaken zoals gewoonlijk, het andere scenario beschouwt verdere ondersteuning vanuit het beleid voor de verspreiding van schone energieën. Kortom, met tussenkomst van de overheid zou de Italiaanse markt tegen 2030 kunnen rekenen op een economisch rendement van 49 miljard euro.

Keer om naar hernieuwbaar ziet een eerste concreet voordeel bij terugval beroeps in alle stadia van de toeleveringsketen "De incrementele werknemers, d.w.z. alleen rekening houdend met de banen die niet zouden bestaan ​​zonder hernieuwbare energiebronnen - leest het rapport - ze bereiken 130.000 in 2013 (al sterk gedaald in vergelijking met de twee voorgaande jaren) en stabiliseren zich vervolgens tussen 45.000 en 60.000 in 2030. De geschatte baten over de volledige levensduur van de planten liggen tussen 85 en 96,6 miljard". Daar het creëren van nieuwe banen is verzekerd, kijk maar naar wat er in 2012 is gebeurd, waarbij 53% van de effecten zijn toe te schrijven aan de installatiefase en aan de bediening en onderhoud effecten werden geregistreerd voor 47%.

De hernieuwbare energiebronnen garanderen besparingen in termen van verliezen uitstoot, een factor die ook na de ineenstorting van de prijs niet mag worden onderschatkooldioxide op de Europese markt. Nog een ander voordeel is gerelateerd aan de zogenaamde brandstof risico, niet afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen bevrijdt het nationale net van prijsfluctuaties die verband houden met een opraken van de energiebron.



Video: Wat is duurzame energie? (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Landen

  Tussen ons is dit naar mijn mening duidelijk. Ik raad u aan Google.com te proberen

 2. Douhn

  Kan niet zijn

 3. Miruts

  It agrees, the useful message

 4. Shaktijind

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je niet gelijk. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 5. Eztli

  Accepteer slechte verkoop.

 6. Bana

  Ik heb in deze kwestie vertrouwd. Forumuitnodiging.

 7. Temuro

  Goed antwoord :)



Schrijf een bericht