Werken

Smart Cities en Smart Home, de markt verdubbelt

Smart Cities en Smart Home, de markt verdubbelt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De wereldbevolking groeit snel, onze steden worden steeds voller en we hebben een effectieve strategie nodig om 'op te nemen' intelligent dergelijke groei. Strategie is nodig om te optimaliserengebruik van middelen, verdeel ze op een gezonde manier en bouw tools op maat. Dus de Slimme steden, de Slimme huizen en alle intelligente technologieën die ons dagelijks leven zullen kenmerken.

Als het crisis global houdt u vast en u twijfelt carrière na te streven, weet dat de markt voor Slimme steden en intelligente technologieën, is bedoeld verdubbelen tegen 2017.

Als het aankomt op zonne-energieworden in Europa investeringen geschat op ongeveer 117.000.000.000 euro, een cijfer dat de komende jaren zal verdubbelen en het werk activiteiten gerelateerd aan de sector van slimme technologieën. Stedelijke systemen en processen moeten een "menselijke maat " en milieuvriendelijk, om meer te zijn toegankelijk en duurzaam. Dit betekent dat al het onderhoud dat we in ons dagelijks leven uitvoeren straks een proces van "digitalisering ", te beginnen met het stroomlijnen van de bureaucratie met meer gemeentelijke en stadsbesturen slim.

Het GBI Research centre heeft een nieuw rapport uitgebracht getiteld "Smart Cities Market to 2017", Slimme steden, de markt tot 2017. Het rapport ging in op de veranderingen die steden zullen moeten doorstaan ​​om een ​​goed niveau van leefbaarheid te behouden, en spreekt dus van:
-smart-netten, slimme elektriciteitsnetten
- slimme huizen, slimme huizen
slimme gebouwen, slimme gebouwen
-duurzame mobiliteit
- slimme beveiliging, met gezondheidszorg voor iedereen toegankelijk
-industriële automatie

Alles moet comfortabeler en efficiënter zijn, ‘gebruiksvriendelijk’ of voor iedereen toegankelijk zijn en met een minimale impact op het milieu. De slimme huizen, naast het vergemakkelijken van het leven van de inwoners met een reeks automatiseringen, drastisch verminderen energieverbruik, bijvoorbeeld in Japan, een slimme woning was in staat om het elektriciteitsverbruik met 88% te verminderen, bedenk nu eens hoe hoog uw rekening is, verlaag deze met ongeveer 90% en bedenk dat als alle huizen in uw stad zo efficiënt waren ... hoeveel geld zou de gemeenschap besparen?

Naast het beschrijven van de impact van de Slimme steden over gemeenschappen analyseerde het GBI Research-rapport ook markttrends. Zoals uit de grafiek blijkt, laten de proities een grote stijging zien: de markt zou de komende vier jaar zelfs kunnen verdubbelen.Video: Intelligent Transport Systemsmade in KOREAEnglish Version 16 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Eberhard

    Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik ben er zeker van. We zullen bespreken. Schrijf in PM, we zullen communiceren.

  2. Siraj-Al-Leil

    What a great phrase

  3. Makalani

    Een andere variant is mogelijkSchrijf een bericht