Werken

Brianza & Lavoro: terug naar school

Brianza & Lavoro: terug naar school


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Werkprobleem, werknoodsituatie, zelfs een gebied - zoals Brianza - waar werkloosheid altijd draait om de minimale fysiologische waarde, ervaart deze zorg als nooit tevoren. Dan de initiatieven om debezetting en de herplaatsing en we voegen ze graag toe aan de onze Ideeën Groen.

Een groen idee is bijvoorbeeld dat van SAP Italië, met hoofdkantoor in de futuristische wijk Torri Bianche van Vimercate (MB), zeer toegewijd aan lokale verenigingen en de lokale gemeenschap, promootTerug naar school, een actief vrijwilligersinitiatief uitgevoerd in samenwerking met de afdeling Sociaal Beleid van Gemeente Vimercate.

SAP opereert in de IT-wereld, is een wereldleider in de zakelijke softwaremarkt en haar project Terug naar school voorziet in het gratis verstrekken van cursussen opgebruik van SAP-modules (we hebben het dus over software) door bedrijfsvrijwilligers, gericht op werkloos van grondgebied van Monza en Brianza, om hen nuttige vaardigheden bij te brengen om zichzelf te herpositioneren op de arbeidsmarkt.

Cursussen SAP terug naar school start in september 2013 en wordt opgeleverd volgens twee verschillende modules, gedifferentieerd naar de voorkennis van de kandidaten: "Cursus voor SAP ERP-gebruiker" is "Cursus voor SAP Business One-gebruiker".

De lessen, gegeven door SAP-medewerkers die ervoor hebben gekozen om vrijwilligerswerk te doen, vinden plaats in het opleidingscentrum van het SAP-hoofdkantoor in Vimercate met een frequentie van twee dagen per week voor elke module. De eerste fase van het project zal het gebied van Monza en Brianza bestrijken, om vervolgens ook de SAP-medewerkers van het kantoor in Rome te betrekken en vervolgens worden uitgebreid naar een groter gebied in Lombardije.

"We zijn bijzonder trots dat we dit initiatief kunnen aankondigen, waardoor we concrete hulp kunnen bieden aan de mensen in onze gemeenschap, vooral in een tijd van economische onzekerheid zoals de huidige," zei hij.Tiberio Tesi, Directeur Human Resources en Chief Sustainability Officer van SAP Italia. "Wij geloven dat bedrijven de verantwoordelijkheid hebben om een ​​cultuur van sociale duurzaamheid en aandacht voor het individu te bevorderen, binnen en buiten de organisatie: technologie, gecombineerd met de beschikbaarheid van individuen, kan een zeer belangrijke rol spelen in steun voor mensen en de revitalisering van het grondgebied ".Video: De scholen gaan weer beginnen en ze gaan ventileren! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Nathrach

  Het spijt me, maar ik denk dat je ongelijk hebt. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PB.

 2. Fernand

  Nou ja, beetje bij beetje.

 3. Dene

  Ik denk dat je een fout maakt. Laten we bespreken.

 4. Nezahn

  Ik druk dankbaarheid uit voor de hulp in deze kwestie.

 5. Doujind

  Snelle reactie, een teken van geest :)Schrijf een bericht