Vervoer

Streetscooter DHL om de post te bezorgen

Streetscooter DHL om de post te bezorgen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Streetscooter het is een electrisch voertuig innovatief speciaal gebouwd voor pakket- en postbezorging. Het idee komt uit het Duits DHL, een van 's werelds grootste logistieke operatoren. De komende dagen zal er meer bekend worden, aangezien DHL een Innovatiedag om het in heel Europa aan de pers te presenteren.

Daar duurzaamheid van logistiek staat in het middelpunt van de aandacht van dienstverleners en hun klanten. Milieuvriendelijke middelen, apparaten en processen besparen geld, maar maken ook een verschil als het gaat om het ondertekenen van belangrijke contracten, vooral met het openbaar bestuur.

Zoals de logistieke operators het probleem aanpakken? Hoe ontwikkelen ze innovatieve oplossingen? En vooral: wat zijn hun plannen voor de toekomst? Enkele antwoorden kunnen worden verkregen uit het bezoek aan StreetScooter GmbH in Aken, nabij Boon, waar de algemeen directeur Achim Kampker is Joachim Wessels, lid van het bestuur van Postafdeling van DHL Deutsche Post, zullen ze het Streetscooter-project uitleggen.

L 'Innovatiedag DHL staat gepland voor 24-25 in het DHL Innovation Center, in de regio Bonn en Keulen, en zal dienen om de nieuwste trends (inclusief 3D-printen) en wereldwijde logistieke scenario's te presenteren die worden verwacht voor 2050. Nieuwsgierigheid: Als bewijs dat DHL een innovatief bedrijf is, beloont het Duitse bedrijf overdag de meest innovatieve klant, medewerker en technicus van het jaar met de uitreiking van de Innovation Award.


Video: Streetscooter jetzt auch bei DHL. RON TV (Mei 2022).