Gidsen voor tuinieren

Aardbeien op het balkon en terras

Aardbeien op het balkon en terras


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kweek aardbeien op het terras Het heeft grote voordelen omdat je hiermee in een beperkte ruimte een bepaalde hoeveelheid goed fruit kunt krijgen. De klassieke oogstperiode is mei, maar er zijn verschillende soorten aardbeien en als u de maximale oogst wilt, kunt u hoogproductieve soorten selecteren die vrucht dragen van midzomer tot het einde van de herfst.

Zoals kweekmedium voor de aardbeien Er kan een zandige of kleiachtige verbinding op turfbasis worden gebruikt, wat het eerste jaar goede resultaten zal geven. Na het eerste jaar is het nodig om elke twee weken een mestoplossing aan de watergift toe te voegen, zorg ervoor dat het organische mest is.

Let op: om een overvloedige oogst van aardbeien het volgende jaar moeten de planten in het heetste deel van de zomer worden geplant, bij voorkeur juli en augustus; als het planten wordt uitgesteld tot de herfst of het late voorjaar, zal de oogst niet overvloedig zijn.

Meteen na de het verplanten van aardbeienzaailingen het is altijd nodig om water te geven en dan moet de grond altijd vochtig worden gehouden; we moeten echter vermijden te veel water te geven, vooral als de vruchten rijpen, omdat hierdoor het risico bestaat dat de vruchten gaan rotten.

Wat betreft de containers, voor de aardbeienteelt gewone terracotta potten kunnen worden gebruikt; als economisch alternatief kunt u gewone fruitkratten gebruiken, aan de binnenkant bekleed met een vel duurzaam en geperforeerd plastic om stagnatie van water te voorkomen. Een economische maar ook mooie oplossing om naar te kijken kan zijn om een ​​houten of plastic vat te gebruiken, wat erg prettig is vanwege het uiterlijk van een oud ding dat het zal hebben.Video: Hoe maak je een groen balkon? (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Gataxe

  Daarin zit iets. Nu is alles duidelijk geworden, hartelijk dank voor de hulp in deze kwestie.

 2. Paige

  Ik feliciteer, deze prachtige gedachte moet precies exclusief zijn

 3. Thaw

  Daar is iets mee, en het is een goed idee. Ik sta klaar om je te ondersteunen.

 4. Vizshura

  Toch. Hoewel er genoeg geschreven is over dit onderwerp. Maar echt nieuw NIETS.

 5. Preston

  Het spijt me, maar naar mijn mening hadden ze het bij het verkeerde eind. Schrijf me in PM, spreek.

 6. Booth

  Tussen ons praten het antwoord op uw vraag op google.com

 7. Sedgewick

  de mislukte gedachte

 8. Kendriek

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik ben verzekerd. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PB.

 9. Mas'ud

  Het is het ermee eens, een nuttig ideeSchrijf een bericht