Zoekopdrachten

Illycaffè behoort tot de meest ethische bedrijven ter wereld

Illycaffè behoort tot de meest ethische bedrijven ter wereld


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Er bestaat illycaffè om Italië te vertegenwoordigen in de ranglijst van 2013 meest ethische bedrijven ter wereld'S Werelds meest ethische bedrijven' uitgewerkt door Ethisphere, een internationale organisatie die gespecialiseerd is in het creëren, ontwikkelen en delen van beste praktijken op het gebied van bedrijfsethiek, bestuur, anticorruptiemaatregelen en duurzaamheid. Het bedrijf uit Triëst is een van de symbolen van Italiaanse koffie was opgenomen in de toplijst samen met andere wereldorganisaties.

De meest ethische bedrijven ter wereld is een ranglijst die de bedrijven belicht die opvallen in hun doelmarkt ethisch gedrag. Volgens de organisatie zijn de meest ethische bedrijven van 2013 erin geslaagd om een duurzaam ondernemen, leiderschap tonen en concurrenten aanmoedigen hetzelfde te doen.

De eerste ranglijst van meest ethische bedrijven ter wereld werd zeven jaar geleden gebouwd. Sindsdien heeft Ethisphere uit vele kandidaten de meest ethische bedrijven geselecteerd. Door diepgaand onderzoek en een gestructureerde analyse in verschillende fasen, houdt Ethisphere rekening met bedrijven uit meer dan 100 landen en 36 verschillende industrieën.

De methodologie die voor de beoordeling wordt gebruikt, omvat aspecten zoals i ethische codes van bedrijven, ieder rechtszaken tegen het bedrijf, de investeringen in innovatie en duurzame processen en activiteiten gericht op het verbeteren van de bedrijfsburgerschap.

Een ethische benadering garandeert concurrentievoordeel en de bedrijven van 's werelds meest ethische bedrijven zijn zich bewust van de rol die maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt bij het verbeteren van de winstgevendheid ", hij heeft verklaard Alex Brigham door Ethisphere. Het commentaar van Hiroshi Kobayashi van Ricoh Company, een ander bedrijf in de ranglijst: "Onze investeerders en partners hebben begrepen dat integriteit een centrale rol speelt. Opgenomen worden in de ranglijst van meest ethische bedrijven ter wereld bewijst hoezeer bedrijfsburgerschap een belangrijke waarde is voor Ricoh ".

Lees de volledige ranglijst op EthisphereVideo: Voedsel dat Alleen de Rijken zich kunnen Veroorloven (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Zuluktilar

  Het spijt me, dat stoorde... Bij mij een soortgelijke situatie. Laten we bespreken.

 2. Jaykob

  Welke woorden ... Super, prachtige zin

 3. Tegar

  Naar mijn mening is het thema best interessant. Ik raad je aan om het hier of in PM te bespreken.

 4. Kendryek

  het antwoord begrijpelijk

 5. Gregg

  Ze zeggen ook dat open contact met mensachtigen in 2013 mogelijk is.Schrijf een bericht