Zoekopdrachten

Alessi for Children voor de kinderen van Congo

Alessi for Children voor de kinderen van Congo


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De liefdadigheidscampagne Alessi voor kinderen afgelopen kerst gelanceerd door het bekende bedrijf in huishoudelijke artikelen Alessi heeft het ambitieuze doel bereikt en overtroffen om 200.000 euro op te halen om een ​​gezinswoning voor te starten verlaten kinderen van Kinshasa, in Democratische Republiek van Congo. Te midden van het dramatische nieuws dat elke dag op ons neerregende, verruimt het beeld van lachende kinderen, die na zoveel lijden een mooiere toekomst voor zich zien, het hart.

Ter gelegenheid van Kerstmis 2012 had Alessi besloten om één euro te doneren voor elk item dat tijdens de feestdagen in alle landen van de wereld werd verkocht: de opbrengst was bestemd om te bouwen in samenwerking met Ai.Bi. Vrienden van kinderen het eerste familiehuis in de Democratische Republiek Congo, een land dat al meer dan 12 jaar geen vrede kent.

Met het ingezamelde geld Alessi voor kinderen, Ai.Bi. was in staat om de structuur aan te schaffen, te renoveren en uit te rusten, gespecialiseerd personeel te selecteren en voor te bereiden om de kinderen gepaste hulp te bieden, maar vooral het gezin dat de structuur zal beheren op te leiden en te ondersteunen. Het echte, substantiële en fundamentele verschil tussen een pleeggezin en welke instelling dan ook, bestaat uit de constante aanwezigheid van mensen die kinderen als hun kinderen verwelkomen.

De werken zijn al eind 2012 gestart en de verhuizing is in januari afgerond. Vandaag de dag is de structuur, actief en operationeel, het verwelkomt al 17 kinderen (30 wanneer volledig operationeel) en begeleidt hen in hun groei, zoals dat in een echt gezin gebeurt. Dit is het nieuws uit Kinshasa waar, ondanks de kritieke omstandigheden in het land, de structuur gecreëerd is in samenwerking met Ai.Bi. is een belangrijke stap voorwaarts in termen van erkenning van kinderrechten, en toont aan dat ook daar een nieuw opvangmodel mogelijk is.

Volg Alessi for Children via het “Diary from Congo” op www.alessiforchildren.orgVideo: King Leopold II u0026 the Congo Free State 1885-1908 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Cormack

  Deze grappige aankondiging is opmerkelijk

 2. Johnson

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Laten we bespreken.

 3. Excalibur

  Jullie getalenteerde mensen

 4. Asaf

  In vertrouwen raad ik u aan te zoeken op google.comSchrijf een bericht